Hoppa till innehåll
Fleetmanager Leasing AB logotyp

Säljadministratör

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi en Säljadministratör - en nyckelroll för att stödja vår försäljningsavdelning i Malmö!

Är du en strukturerad och detaljorienterad person som trivs i en snabb och innovativ arbetsmiljö? Har du erfarenhet inom Operations, där du har optimerat processer och drivit förbättringar? Som Säljadministratör hos oss kommer du att spela en viktig roll i att upprätthålla högsta standard inom säljadministration, vilket bidrar till att säkerställa kundnöjdhet och att vårt varumärke fortsätter spridas på marknaden.

Som Säljadministratör hos oss...

kommer du att spela en central roll i att stödja våra Key Account Managers och säkerställa bästa möjliga upplevelse för både befintliga och nya kunder. Våra kunder är främst små och medelstora företag i södra Sverige, Göteborgs- och Stockholmsområdet. Vi arbetar främst med premiummärken såsom Tesla, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volvo, Mini och VW, men anpassar givetvis våra erbjudande efter vad kunden önskar. Idag finns även en mycket erfaren innesäljare som ger stöd i administrativa uppgifter. 

Du hanterar allt från kundfrågor och avtal till leverantörskontakter, alltid med fokus på kvalitet och personlig service. Hos oss är samarbete nyckeln, och vi erbjuder dig en gedigen intern utbildning för att du ska känna dig trygg i din roll. Vi tror på enkelhet, kvalitet och personlig service - allt vi gör ska underlätta för kunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Avtalsadministration 

  • Kundtjänst 

  • Säljstöd

  • Redogörelse för veckans aktiviteter (mäta, följa upp och förbättra) 

  • Kontakt med banker och funding-partners 

  • Kontakt med billeverantörer  

  • Posthantering 

Du kommer även att arbeta med att utveckla CRM-aktiviteter och bearbeta både nya och befintliga kunder. Du deltar aktivt på mässor, utställningar, nätverksträffar och kundbesök, samt tar fram kundlistor för säljarnas bearbetning. Vid behov kommer du att stödja ekonomi, controlling, pricing, innesälj och risk. Du kommer även att säkerställa kvalitet i arbetsuppgifter, processer och kundkontakt samt medverka i olika projekt för att förbättra kvaliteten i både din egen funktion och inom andra delar av företaget.

För rollen krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område

  • Erfarenhet av administrationsarbete och kundservice  

  • Att du behärskar MS Office  

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 

  • Har en förståelse för företagsekonomi och en naturlig fallenhet för siffror

  • Har arbetat med operationsfrågor

  • Meriterande om du har erfarenhet från bil-/ bilfinansbranschen, lika så ett intresse för ekonomi och juridik.  

För att lyckas och trivas i denna rollen är du noggrann, kundorienterad och trivs med att ge service både internt och externt, alltid med ett lösningsfokus. Du ser din roll som en viktig del av försäljningsprocessen, älskar ordning och struktur, och har lätt för att prioritera i en föränderlig miljö. Du trivs med att prata med kunder i telefon och drivs av att skapa affärer och nöjda kunder tillsammans med teamet. Vi ser gärna att du är trygg i dig själv, har humor och en vinnande attityd som får både kunder och kollegor att trivas.

Varför Fleetmanager Leasing?

Vårt kontor är uppbyggt av en positiv grupp som ger varandra energi. Hos oss bidrar alla till att företaget växer och alla får vara med och påverka vår utveckling. Vårt team präglas av en härlig teamkänsla med stor flexibilitet, högt i tak och frihet under ansvar. Att vara med i ett företag som växer ger dig stora möjligheter att också växa i din roll - bara du själv sätter gränserna.  Det du inte har vid start utbildar vi dig i. Utveckling av vår personal är betydelsefullt och varje år utvärderas du tillsammans med din chef för att se vad ditt nästa steg kan vara.


Om Fleetmanager Leasing 

Fleetmanager Leasing i Sverige startade utifrån en idé om enklare beslut i valet av tjänstebil för både företaget och tjänstebilsföraren. Detta i kombination med en hög personlig servicenivå. 

Vi vill helt enkelt vara med våra kunder varje dag och hela vägen. Vårt stora personliga engagemang och vår känsla för service är en självklarhet när kunden leasar en bil hos Fleetmanager Leasing. 

Läs mer om Fleetmanager Leasing

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor gällande rollen och rekryteringen, vänligen ta kontakt med vår Rekryteringskonsult Anna Tunberg, anna.tunberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Fleetmanager Leasing AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Kom och gör skillnad hos Fleetmanager Leasing AB. Vi lovar en spännande och rolig resa!

Fleetmanager Leasing AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren