Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Senior Automationsingenjör till tjänst inom R&D - Ettiketto AB

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna - från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Senior Automationsingenjör till en roll inom R&D.

Om tjänsten

I denna roll kommer du som automationsingenjör vara involverad i hela utvecklingsprocessen och bidra med din expertis. Parallellt med ditt programmeringsarbete förväntas du också ta en drivande position i utvecklingsprojekten, ha dialog med leverantörer, stötta dina kollegor i deras arbete, samt vara behjälplig vid kundprojekt och anpassningar. Du kommer även att arbeta nära marknad och försäljning genom att bidra med teknisk kunskap vid frågeställningar i försäljningsfasen.

Om dig

Du inspireras av att upptäcka nya, kreativa lösningar och ser utmaningar som möjligheter. Du är prestigelös, kommunikativ och har förmåga att ta ansvar för ditt arbete. Det är viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och högt i tak.

Utöver detta krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom automation, elteknik eller maskinteknik
  • Minst fem års dokumenterad erfarenhet som automationsingenjör och det är meriterande med erfarenhet av arbete inom maskinutveckling
  • Kunskap inom styrsystem Siemens, Bosch Rexroth eller Ever Elettronica
  • Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord:Automationsingenjör, Automation Engineer, ingenjör, Siemens TIA, Bosch Rexroth, utvecklingsingenjör, projektingenjör, produktutveckling, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.