Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Junior Mechanical Engineer - Corebon AB

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

Som Mechanical Design Engineer kommer du ha en operativ funktion i Corebons maskinutvecklingsprojekt. Genom ett teambaserat arbete kommer du arbeta med maskinutveckling i kundprojekt från inkommen order till leverans. Du kommer ha ett nära samarbete med produktion och verkstad som också finns i Corebons lokaler i Malmö. Denna tjänst är för dig som vill arbeta med alla delar av utvecklingsprocessen som konstruktion, simulering, prototyp, toleransberäkningar och produktionssupport.

För att vara extra tydlig kommer tjänsten fokusera på:
  • Konstruktion, produktdesign, simulering och beräkningar
  • Teknisk support gentemot verkstad och produktion
Om dig

För trivas i denna produktutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer arbeta i kundprojekt ställs krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand eller med hjälp av handledning. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet och där beslutsvägarna är korta.

Utöver detta krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik
  • Kunskaper inom CAD
  • Erfarenhet av att arbeta med produktdesign och utvecklingsprojekt är meriterande
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Flytande i svenska och engelska
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskiningenjör, Komposit, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, värmeväxlare, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har fått det stora nöjet att bistå Corebon med att rekrytera Mekanikingenjörer till deras utvecklingsavdelning! Corebon är bolaget vars teknik revolutionerar komposittillverkningen. Corebon drivs med engagemang för innovation och hållbarhet där det finns en stark tro på att deras teknik kan spela en nyckelroll i att forma framtiden för kompositproduktion vilket är väldigt efterfrågat inom industrier som flyg, fordon, sportmaterial mm. Om du vill bli en del av ett team som tänjer på gränserna för vad som är möjligt i kompositvärlden är detta den perfekta tjänsten för dig.

Mer information om bolaget kommer vid kontakt med ansvarig rekryterare längre fram i processen.