Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Mekanikingenjör inom produktion och utveckling av kundanpassade maskiner - Ettiketto AB

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna - från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Mekanikingenjör till en roll inom produktion och utveckling av kundanpassade maskiner.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Som Mekanikingenjör inom produktion kommer du arbeta med utveckling och konstruktion av etiketteringsmaskiner. Du kommer vara involverad i hela processen från kundorder till FAT (Factory Acceptance Test) och leverans av färdiga maskiner. Teamet som du tillhör arbetar centralt i Ettikettos organisation vilket innebär ett nära samarbete med interna funktioner som sälj (offertsupport), marknad och du kommer även ha täta kontakter med kunder och leverantörer. Konstruktionsarbetet drivs i projektform och består till stor del av optimering och vidareutveckling av befintliga maskiner enligt kundens behov.

Parallellt med ditt operativa konstruktionsarbete förväntas du också stötta dina kollegor i deras arbete samt agera teknisk expert vid kundspecifika frågeställningar inom mekanik.

Om dig

För att trivas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande.
I vårt team värdesätter vi samarbetsförmåga och uppskattar att du är engagerad och kommer med förbättringsförslag. Eftersom du kommer ha en roll med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i ditt arbete på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt. Då vi har roligt på jobbet hoppas vi att du också har lätt till skratt.

Utöver detta krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller liknande
  • Minst tre års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och maskintutveckling
  • Erfarenhet av produktion av maskiner är meriterande
  • Goda kunskaper inom konstruktion och CAD-design, gärna inom Inventor
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskiningenjör, Mechanical Engineer, Maskinkonstruktör, civilingenjör, utvecklingsingenjör, Development Engineer, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, Lund, Skåne, rekrytering, tillsvidare
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.