Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Utbildare - Löpande redovisning

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som har goda kunskaper i och som vill utbilda i löpande redovisning. Din uppgift kommer att vara att ge studenterna en kunskapsgrund i företagsekonomiska informations- och rapporteringssystem främst kopplat till externredovisning.

I arbetet ingår, att utifrån kursens mål planera, genomföra och utvärdera undervisningen tillsammans med studenterna och utbildningsanordnaren.

Kursinnehåll:
- Ekonomiska grundbegrepp
- Extern redovisning
- Bokföra affärshändelser
- Värderingsmetoder
- Affärssystem
- Kalkylbehandling i dator
- Moms

Din profil
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att själv arbeta med löpande redovisning och vill utbilda andra. Utbildningen bedrivs på plats i skolans lokaler centralt i Malmö v. 38-41.

För att lyckas i rollen tror vi att det är viktigt att du är strukturerad, att du har en tydlig ram och ordning för hur du ska genomföra undervisningen. Till exempel så kan det innebära att du skapar en detaljerad agenda som visar tidsramar för varje delmoment, samt tydliga mål för vad som ska uppnås under varje session. Genom att vara strukturerad kan du säkerställa att utbildningen flyter smidigt och att deltagarna får ut mesta möjliga av varje moment.

Du trivs med att interagera och bygga relationer med nya människor och lyckas med det genom att vara öppen, lyhörd och empatisk i dina interaktioner. Det kan inkludera att aktivt lyssna på deltagarnas åsikter och erfarenheter, att skapa en inkluderande och välkomnande miljö, och att vara villig att dela med dig av dina egna tankar och erfarenheter. Genom att visa genuint intresse för andra och att vara en bra lyssnare kan du bygga starka och meningsfulla relationer.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet! För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade. Vill du bli en av oss? Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering