Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Bilmekaniker till Vianor i Höganäs

Ansök nu

Vi söker nu en bilmekaniker med inriktning personbilsdäck, kundmottagning och bilservice. Du kommer att arbeta på Vianor i Höganäs på deras fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personbilar och lätta lastbilar samt däckservice till alla typer av fordon och maskiner.

Om tjänsten
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

Däckservice till personbil, SUV samt lätt lastbil.
Reparation, montering, skifte och balansering av sommar/vinterhjul
Bilservice såsom AC-service, hjulinställningar, oljebyten ,mm
Serva kunder i kundmottagningen
Servicearbete på väg samt ute på fält kan förekomma

Tjänsten är ett konsultuppdrag och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden men arbetar som konsult hos våra kunder.
Arbetstiderna är dagtid och uppdraget är 6 månader med möjlighet till förläning, med start omgående.

Om dig
Du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter eller utbildning som fordon- och bilmekaniker. Har du även erfarenhet av kundservice och försäljning är det mycket meriterande. Då kundkontakt är en dagligen förekommande arbetsuppgift krävs det att du som söker har goda kunskaper i det svenska språket. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du som söker har ett genuint motorintresse och drivs av nyfikenhet. Som person är du även serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när och där det behövs.

Om Vianor
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Siri Hanssen, siri.hanssenn@adecco.se
Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord: bilmekaniker, däckmontör, mekaniker, fordon - och bilmekaniker

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.