Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Inköpare till Sever Pharma Solutions

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en självständig och noggrann person med erfarenhet av eller intresse för inköp? Är du nyfiken på läkemedelsbranschen och vill vara en del av ett spännande läkemedelsbolag? Då är detta rätt jobb för dig!


Om tjänsten

Som Inköpare hos Sever Pharma Solutions har du en central roll i företagets verksamhet och ett övergripande ansvarar för inköp. Du kommer att arbeta nära Quality Control avdelningen som består av analytiska kemister och effektivt hantera inköp för att stödja verksamheten.

I din roll som Inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att lägga beställningar hos leverantörer och för provtagningen samt jämföra priser och leveranstider. Du kommer att fungera som en viktig länk för kunderna genom att tillhandahålla dem leveransinformation och ha uppföljningar med leverantörer för att säkerställa smidiga leveranser. Utöver detta kommer du att hantera alla aspekter av pakethanteringen, inklusive mottagande och sändning, spårning av leveranser, hantering av returer och attestering av fakturor i faktureringssystemet Medius.

Tjänsten som Inköpare är en deltidstjänst på 50 % med planerad start i mitten av maj. Det är ett konsultuppdrag via Adecco som fortlöper under 6 månader. Kontoret är beläget i Malmö och arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl. 07.00-18.00. Du har möjlighet att fördela dina arbetstimmar efter ditt eget schema.


Om dig

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som är intresserad av att arbeta med inköp. Du besitter en god systemvana och är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Om du har ett intresse för kemi eller kemikalier samt erfarenhet av inköp, administration, fakturahantering eller samarbete med leverantörer, är detta meriterande.

Du är en självgående och driven person med en förmåga att kunna driva ditt arbete framåt. Din nyfikenhet och vilja att lära dig nya saker är avgörande, samtidigt som du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt. Eftersom du kommer att ha kontakt med både interna och externa parter i stora delar av tjänsten är det viktigt att du besitter en god kommunikativ förmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Sever Pharma Solutions

Sever Pharma Solutions är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.

Vår historia går tillbaka till 1970-talet när Ferrosan etablerade en läkemedelsfabrik i Malmö, Sverige. Idag har vi alla tillhörande rutiner och stödtjänster som behövs för att utveckla och tillverka läkemedelsprodukter åt våra kunder. Sever Pharma Solutions tillverkning är främst baserad i Malmö, Sverige, med ytterligare verksamhet i Nederländerna. 2021 förvärvade vi det amerikanska företaget Foster Delivery Science som inkluderade en plats i Putnam, Connecticut, vilket försåg oss med utökad FoU- och tillverkningskapacitet


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Svensson via maja.svensson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.