Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomiassistent till Advokatfirman Lindahl i Malmö

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en noggrann och engagerad ekonomiassistent på jakt efter nästa utmaning? Vi söker dig för att förstärka vårt team inom en väletablerad organisation med ca 80 medarbetare. Tillsammans med våra erfarna kollegor kommer du att spela en viktig roll för att säkerställa en smidig och effektiv hantering av vår ekonomi och redovisning.

Om tjänsten
Som en del av vårt team kommer du att arbeta brett med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer bland annat att hantera klientmedel, kundfordringar samt leverantörsfakturor och utbetalningar.

Din roll innebär också att utföra löpande bokföringsuppgifter och avstämningar i samband med månads- och årsbokslut samt diverse administrativa uppgifter i det dagliga arbetet.

Startdatum: Augusti/september. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.
Vi ser fram emot att välkomna dig till våra nya lokaler i Varvsstaden/Snickeriet, där du kommer att bli en viktig del av vårt team.

Om dig
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som ekonomiassistent behöver du ha en stabil grund inom ekonomi och erfarenhet av varierande arbetsuppgifter inom området. Det är avgörande att du är noggrann, strukturerad och har en analytisk förmåga.

Vidare är det viktigt att du är serviceinriktad och har hög uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa kvaliteten i ditt arbete. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad och du uppskattar att vara en del i ett team.

Vi förväntar oss att du har genomfört gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Flytande svenska i tal och skrift är en grundläggande förutsättning för tjänsten. För att trivas och vara framgångsrik i rollen är det positivt om du har erfarenhet av olika affärssystem samt goda kunskaper i Excel.

Om Advokatfirman Lindahl
Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer med närmare 300 medarbetare på sex kontor i Sverige.Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå och kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och många kontaktytor.

På vårt Malmökontor arbetar ca 80 medarbetare, varav 65 jurister. Vi är stolta över vår starka gemenskap, vår laganda och respekt för varandra. För oss är det viktigt med tydlighet och prestigelöshet kollegor emellan och att trivas på jobbet.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Advokatfirman Lindahl med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Annika Nessvold via annika.nessvold@adecco.se eller 0736-84 11 63.
Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande. Sista ansökningsdagen är den 28 maj.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!