Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Arbetande arbetsledare till IM Nordic AB

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker en erfaren och engagerad Arbetsledare till IM Nordic ABs lager i Arlöv. I rollen kommer du att dagligen organisera, leda och fördela arbetet för teamet på reservdelslagret. Tillsammans med duktiga lagerarbetare kommer du att hantera in- och utleveranser, plockning och packning samt andra lageruppgifter.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar ledning och fördelning av arbete på vårt reservdelslager, hantering av order och uppföljning av leveranser samt kommunikation med leverantörer och kunder via telefon och e-post. Du kommer också att ansvara för personalplanering samt utveckla verksamheten genom att ta fram effektiva rutiner och strukturer för att optimera våra arbetsprocesser. Dessutom förväntas du delta aktivt i den dagliga driften tillsammans med ditt team. Arbetet är förlagt på dagtid.

Om dig
Vi letar efter någon med erfarenhet av arbetsledning och starka kommunikationsfärdigheter i både tal och skrift. Du bör ha goda administrativa färdigheter och vara flytande i både svenska och engelska. Vi värdesätter en positiv inställning och en vilja att utvecklas samt att sprida glädje och positiv energi i arbetsmiljön.

Om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och leda vårt reservdelslag mot framgång, så är detta rätt roll för dig!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.