Hoppa till innehåll
Sydsten logotyp

Processoperatör inom bergmaterial

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Arbetsuppgifter
Som processoperatör hos Sydsten kommer du att delta i processtyrningen vid tillverkningen av krossprodukter. I arbetsuppgifterna ingår även dumperkörning, renhållning kring anläggningen och datorhantering.

Formell kompetens
Vi söker dig som har lämplig utbildning, gärna inom processteknik, samt erfarenhet av att jobba inom industriell tillverkning, gärna inom liknande verksamhet. Vidare behöver du ha god datorvana.

B-körkort är ett krav.

Omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är på heltid med placering i Dalby.

Personliga egenskaper
Du är ansvarsfull med en positiv inställning och har ett driv och vilja att utvecklas. Det är viktigt att du är noggrann och vill utföra ditt arbete med gott resultat. Du behöver ha lätt för att samarbeta med dina kollegor och att du har inställningen att "vi hjälps åt".

Ansökan
Skickas till helen.spors@sydsten.se senast 2024-09-03.

Urval och intervjuer sker löpande,
tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Helen Spors på 046-205729 eller helen.spors@sydsten.se
Sydsten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Sydsten är ledande tillverkare och leverantör av fabriksblandad betong, bergmaterial och grus i Skåne, Blekinge och Halland. Vi erbjuder tillhörande tjänster samt unik kompetens inom de områden där våra produkter används. Vi har betongfabriker, grustag, bergtäkter samt tillverkning och lagerhållning av krossprodukter på flera orter i södra Sverige där också huvuddelen av våra kunder återfinns.

AB Sydsten ägs till 50% av Skanska Sverige AB och till 50% av Unicon Beton A/S. Liksom våra ägare har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom våra produktområden. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter ca
700 mkr.