Hoppa till innehåll
Söderberg & Haak Väst AB logotyp

Inköpschef / logistikchef

Sista ansökningsdag
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Inköpschef / logistikchef till Staffanstorp

Söderberg & Haak Maskin AB är en välrenommerad aktör med sitt huvudkontor i Staffanstorp. Vi satsar och söker nu en erfaren chef inom vår inköp-, order- och logistikavdelning. I rollen är du den sammanhängande länken i orderflödet i maskinaffären inom hela Söderberg & Haaks produktportfölj. 

Arbetsuppgifter
I rollen som inköpschef / logistikchef samverkar du brett inom organisationen och tillsammans med teamet säkerställer du en hög kvalité ut mot våra säljare och kunder genom effektiva orderflöden. Du utgår från vårt huvudkontor i Staffanstorp och rapporterar direkt till VD. 

I rollen som inköpschef / logistikchef arbetar du även med att

  • Leda och fördela arbetet inom orderflödet av maskiner för våra varumärken
  • Leda och hantera inköp av maskiner och ändringar av inköpsordrar
  • Optimera logistiken genom hela flödet från leverantör till anläggning eller slutkund
  • Leda logistikarbetet i Staffanstorp med egen och inhyrd personal
  • Superuser inom flödet via våra informationsplattformar som affärssystem, webshop, ExtraNET, osv.
  • Utveckla och uppdatera prisfiler och kalkyler
  • Lasta och lossa maskiner
  • Ansvara för Söderberg & Haaks tjänster, pool & servicebilar.  

Vad har Gustaf Thuresson, VD, att säga om företaget? 

"Som anställd i Söderberg & Haak koncernen blir man en del av en stabil organisation med offensiva visioner. Det är en stor fördel att jobba i en organisation med korta beslutsvägar och där varje individ har stor frihet under ansvar.

Vi erbjuder våra anställda löpande utbildningar, men också möjligheter till att växa eller ändra inriktning inom bolaget. De flesta som har ledande positioner inom koncernen idag har börjat sin karriär hos oss i en annan befattning.

Jag som VD tror på varje anställds engagemang och vilja att utveckla sig själv och företaget i en positiv riktning. Jag älskar att jobba omgiven av människor som är specialister inom sitt område och som kan och vill ta de beslut som krävs för att verksamheten skall utvecklas i den riktning vi stakat ut."

Din profil
För rollen som inköpschef / logistikchef tror vi att du är noggrann, strukturerad och har ett starkt resultatfokus. Du trivs i en varierad roll som kräver förmåga att planera, strukturera och delegera det dagliga arbetet. Du är prestigelös och praktiskt lagd och kavlar gärna upp armarna för att stötta teamet på depån när det behövs. Vi söker dig som är kommunikativ och positiv och på ett naturligt sätt skapar förtroende och är bekväm med att ha många interna och externa kontakter. Vi ser gärna att du är en kulturbärare, där ditt ledarskap präglas av ett involverande och coachande förhållningsätt. 

  • Erfarenhet inom branschen och arbetat med lantbruks- eller entreprenadmaskiner
  • Du har verkat i en ledande befattning där du haft personalansvar
  • God teknisk kunskap inom området
  • God förståelse och erfarenhet av att jobba i affärssystem och Officepaketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi erbjuder
Som inköpschef / logistikchef blir en del av ett etablerat företag som erbjuder produkter av bästa kvalitet. Vi har en öppen företagskultur med ett kunnigt, hjälpsamt och engagerat team, där laganda och att ha roligt på jobbet värderas högt. Vi erbjuder bra villkor med kollektivavtal samt en väl genomarbetad introduktion.  

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Gustaf Thuresson, VD, 0724040330

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Söderberg & Haak
Söderberg & Haak är en etablerad leverantör av entreprenad- och lantbruksmaskiner i Sverige. Vi har, sedan 1898, erfarenhet inom maskinbranschen och kan med vår kunskap, trygghet och erfarenhet erbjuda högkvalitativa maskiner och utrustning. Vi representerar världsledande varumärken som Amazone, Komatsu och BOMAG.

Söderberg & Haak Väst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup