Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Verkstadssupport

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du intresse för teknik samtidigt som du vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som verkstadssupport till Bilia i Lund.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med att ge support vid tekniska problem på bilar. I arbetet ingår också att vara behjälplig vid felsökningar. Du ansvarar för att den tekniska kompetensen bibehålls och vidareutvecklas i samråd med verkstadschef. Du kommer även få förmedla vidare information från generalagenter till medarbetarna gällande kampanjer, tekniska journaler, garantier samt övrig information som är nödvändig för att kunna leverera tjänster med hög kvalitet.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Du har bil tekniska kunskaper inom fordonsservice och hög teknisk förståelse och kompetens. God datorvana samt B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Du värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och team-känsla. Vi ser även att du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda kundrelationer med såväl kunder som kollegor.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Lund. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren