Hoppa till innehåll
Alfa Laval Lund logotyp

Driven operatör sökes till Alfa Laval i Lund.

Publiceringsdatum
21 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Just nu finns det en spännande möjlighet hos Alfa Laval i Lund som trådgnistoperatör! Bli en del av vår organisation och bidra till att tillverka högkvalitativa produkter. En utmanande roll som erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter för den som brinner för teknik och precision.

Ansök idag och ta steget mot en givande karriär!

Om tjänsten

Som trådgnistoperatör hos oss på Alfa Laval, kommer du i längden att ansvara för att utföra trådgnistning av komponenter enligt specificerade krav och ritningar. Du kommer att arbeta med att ställa in och övervaka maskinen samt genomföra nödvändiga justeringar för att uppnå högsta möjliga kvalitet på de färdiga produkterna. Ditt arbete kräver att du är noggrann och detaljfokuserad för att säkerställa att produkterna uppfyller vår höga standard.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom maskinteknik, CNC eller liknande med bra resultat, alternativt att du har erfarenhet av liknande tjänst. Du har ett tekniskt intresse och ett öga för att läsa och tolka ritningar. Har du erfarenhet av programmering i TEBIS eller kodning är detta en fördel annars får du möjligheten att lära dig detta på plats.

Du som person har ett öga för detaljer, är mycket noggrann i ditt arbete och ställer höga kvalitativa krav på dina arbetsuppgifter. Det är av vikt att du är ödmjuk inför uppgifterna, och är prestigelös i ditt sätt att ta dig an nya uppgifter. När det dyker upp något är du den som själv tar initiativ och skapar dig en möjlighet för att lära dig något nytt. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person som är ordningsam, stresstålig och har stort tålamod.

Arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig som söker, men det är även en plats för dig att utvecklas både personligen och kompetensmässigt under en längre tid. Du som är junior i tjänsten, har här en möjlighet att samla på dig kunskap från kunniga personer. Här finns utvecklingspotential som räcker under en hel karriär.

Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, men vid ändringar bör du vara flexibel.

Om oss

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig? Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en rekrytering och du blir tillsvidareanställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen. På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Qamil Shala, Team manager: +46 722 12 54 12

Frågor om rekryteringsprocessen

Fanny Hultstrand, Lernia: fanny.hultstrand@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31/8 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!
Alfa Laval Lund logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.