Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Servicetekniker till Schneider Electric i Lund!

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en skarp problemlösare med passion för el och automation? Schneider Electric söker dig som vill vara med och leda den digitala omvandlingen av energihantering. Hos Schneider Electric får du frihet under ansvar, spännande utmaningar och möjligheten att skapa hållbara lösningar - allt medan du växer i din karriär. Är du redo att koppla upp dig på framtiden?



Om tjänsten

Schneider Electric är en global ledare inom energihantering och automation som främjar hållbarhet och driver den digitala transformationen för att göra företag och samhällen mer flexibla och resurseffektiva. Med anställda över hela Sverige, från Luleå till Lund, kombineras energi och digital teknik för att skapa hållbara och effektiva lösningar. Hos Schneider Electric möts mångfald, engagemang och innovation i en inkluderande arbetsmiljö, där varje individ får möjlighet att växa och bidra till en grönare och mer digital framtid.

I Lund blir du en del av ett varmt och välkomnande team med bred expertis. Här präglas ledarskapet av trygghet, engagemang och öppenhet, där är alla frågor är viktiga, oavsett storlek. Tillsammans med dina kollegor får du snabbt ta stort ansvar och arbeta med banbrytande teknik i framkant av branschen.

Du erbjuds

  • Frihet att arbeta självständigt med produkter som är banbrytande för branschen, här får du möjlighet att ta del av den breda portföljen och få kontinuerligt lärande och utveckling
  • Arbeta i ett företag som ger dig en trygghet och fina förmåner som innefattar tillgång till tjänstebil, aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och bonussystem


Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du nära Schneider Electrics kunder för att utveckla och implementera de bästa och framtida lösningarna för den specifika kunden. Du ansvarar för programmering och driftsättning av fastighetsautomation, där datorn är ditt främsta arbetsverktyg. En viktig del av arbetet är att säkerställa att kundens önskemål och tekniska utveckling linjerar med bestämmelser. Det är av stor vikt i rollen att driva och guida kunden i rätt riktning för att energioptimera och skapa goda kundrelationer på sikt.

Nedan finner du exempel på arbetsuppgifter du kan ha i rollen:

  • Felsöka samt genomföra energianalyser och optimeringar
  • Programmering och driftsättning av fastighetsautomation
  • Använda datorn som främsta arbetsverktyg parallellt med besök hos kunder
  • Planering av arbete som inkluderar kalkylering och materialbeställning
  • Med företagets resurser och verktyg som hjälp kommer du få stöttning i din utveckling och ditt dagliga arbete


Kvalifikationer
  • Har arbetslivserfarenhet inom el där det är en stor fördel att du har behörighet och har arbetat som exempelvis elektriker
  • God datavana där du har erfarenhet av att programmera
  • Körkort-B
  • Obehindrad svenska och engelska, både tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Har arbetat med BMS programmering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ansvarstagande
  • Hjälpsam
  • Stabil

I rollen som serviceingenjör har du ett stort tekniskt intresse med förmåga att ta ansvar, planera och genomföra ditt arbete självgående. Du har ett starkt driv och tycker om att samarbeta med både kollegor och kunder för att hitta bra och effektiva lösningar. Du har en god känsla för kvalitet och arbetar kommunikativt för att säkerställa kundnöjdhet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se