Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Verkstadspersonal till Duroc Laser Coating AB

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Duroc AB är Sveriges ledande inom laserytbehandling och driver ständigt utvecklingen framåt. Duroc Laser erbjuder sina kunder skräddarsydd laserpåsvetsning av slitageutsatta ytor på metalliska komponenter.

Information om uppdraget:

Duroc Laser Coating AB ingår i industrigruppen Duroc AB noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Företaget är Sveriges ledande inom laserytbehandling och driver ständigt utvecklingen framåt. Duroc Laser Coating erbjuder sina kunder skräddarsydd laserpåsvets-ning av slitageutsatta ytor på metalliska komponenter. Utsatta ytor förbättras vilket leder till en ökad livslängd och bättre hållbarhet. Kunderna finns främst inom svensk process- och tillverkningsindustri.

I rollen som verkstadsarbetare är dina arbetsuppgifter blandade där allmänt verkstadsarbete som manuell svarvning och svetsning varvas med programmering och tillverkning i en modern CNC-svarv samt laserpåsvetsning och laserhärdning i våra robotstyrda lasermaskiner. Produktionen är varierad med allt från engångsjobb till återkommande komponenter i mer eller mindre stora serier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har verkstadsvana, är driven och intresserad av teknik, mekanik och industri. Som företag jobbar vi nära våra kunder för att lösa deras problem med allt från haverireparationer och renoveringar till nytillverkning, så du som person bör vara självgående och lösningsorienterad men ändå ha en god teamkänsla, vara noggrann, kvalitetsmedveten och stolt över det du gör.
Erfarenhet av manuell svetsning, svarvning, CNC-bearbetning, programmering och laserteknik är meriterande men inget krav. Vi värdesätter dig för den person du är och dom intressen och kunskap du bidrar med och erhåller under arbetets gång.
Arbetstiden är tvåskift, för- och eftermiddag måndag till fredag

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med högt teknikinnehåll. Som operatör är du en vital del i företaget både gällande den dagliga produktionen och genom försöksverksamhet, processutveckling och förbättringsarbete. Detta i ett företag med ett trivsamt team som arbetar i ett högt tempo i en spännande industrigrupp. Vi tillhandahåller verksamhetsanpassad utbildning vad gäller laserteknik och säkerhet.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emilia Bergstedt via e-post: emilia.bergstedt@studentconsulting.com
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com