Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Säkerhetstekniker

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du intresserad av att lära dig mer om passersystem, dörrautomation, el och mekanik? Har du även erfarenhet inom el- eller byggbranschen? Byggbeslag Lås & Säkerhet söker nu sin nya medarbetare som lockas till en roll med stor variation och frihet!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AB Byggbeslag Lås & Säkerhet.

Om företaget

Byggbeslag har varit verksamma sedan slutet av 50-talet då började de med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både företaget och deras erbjudande växt, de har kommit närmare sina kunder genom nyetableringar och förvärv - och har idag en rikstäckande verksamhet.

Idag levererar de produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, dörrautomatiker, säkerhet och inredning till fastighet- eller byggprojekt. Med deras kapacitet och kompetens vill AB Byggbeslag Lås & Säkerhet erbjuda sina kunder mer än en bra anläggning, de har målsättningen att med deras kunskap och erfarenhet även ska kunna minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka sina kunders trygghet.

Arbetsuppgifter

Som säkerhetstekniker arbetar du i varierande projekt och serviceuppdrag. Dina uppdrag innefattar bland annat montage och driftsättning av låssystem, dörrstyrning, passerlösning samt dörrbeslagning. Vidare ansvarar du även för service och underhåll av befintliga installationer.

Som säkerhetstekniker har du ett nära samarbete med både projekt- och produktionsledare samt övriga tekniker. Tjänsten innebär resor och arbete utanför regionen kan förekomma.

* Montage och service av mekanisk och elektronisk låsning
* Montage, driftsättning och service av slag och skjutdörrs automatiker
* Hantering av låsscheman och ritningar
* Underhåll och service av installerade produktsortiment

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* God förståelse för teknik och gärna ellära
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
* B-körkort
* Meriterande med erfarenhet inom säkerhets-, bygg- eller fastighetsbranschen

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och är alltid intresserad av att lära dig nya saker. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Som säkerhetstekniker pratar du dagligen med kunder och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. När du pratar med kunder har du alltid en lösningsorienterad inställning till deras problem och frågor. Du tycker om att göra saker ordentligt och lämnar inget ogjort. Din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse
Övrigt: Då kunduppdragen kan vara säkerhetsklassade krävs svenskt medborgarskap och godkänt utdrag från Polisens belastningsregister.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.