Hoppa till innehåll
OneCo Networks AB logotyp

Resande installatör inom Försvarets Telenät till OneCo Networks AB affärsområde Defence

Ansök nu
Fundera på om du kan svara JA på följande tre frågor:
1. Är du OK med att tjänsten kräver cirka 150 hotellnätter per/år?
2. Kan du tänka dig att klättra i master och torn med en höjd av cirka 30-60 meter? (inget skallkrav)
3. Är du svensk medborgare för tjänsten kräver registerkontroll hos Säkerhetspolisen?

Låter det intressant?

Vi söker nu en resande installatör till OneCo Networks, avdelning Defence

Ska man summera vad denna tjänst innebär så är det:

"Mastklättrande installatör som fixar 150 hotellnätter per år".

Du ska se dig själv som en lösningsinriktad installatör med ett sinne för kvalité. Installationen får hellre ta lite längre tid och bli "fläckfri" då alla installationer godkänns via fysisk besiktning tillsammans med slutkunden Försvarsmakten.

Ingen dag är den andra lik och vår arbetsplats är Sverige. Ena dagen installerar du kablage, monterar routrar, switchar, klämmer diverse olika kontakter, monterar radiolänkutrustning osv. Nästa dag installerar du 48 volts kraft. Det är inte heller ovanligt att kraft installeras "avbrottsfritt".

I denna tjänst är det önskvärt att du inte är höjdrädd och din fysik bör vara god för vi monterar antenner samt fäste på 50-600kg i torn eller mast på cirka 30-60 meters höjd. Arbetet är väldigt varierande och du kommer att ställas inför nya utmaningar varje dag. Vi vill dock förtydliga att detta inte är ett skallkrav, vi söker även duktiga installatörer som inte kan tänka sig att klättra i mast eller torn.

Vi arbetar i tvåmannateam och det är frihet under ansvar som gäller. Teamen jobbar antingen måndag-torsdag och då är du ledig fredag, lördag och söndag eller också arbetar du 8 dagar i sträck, måndag till måndag med efterföljande 6 dagars ledighet.

På OneCo erbjuder vi dig
På OneCo får du vara en del av ett team som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll. Redan från dag ett är vår målsättning att du ska börja utvecklas emot att kunna leda ditt eget team som ledande montör.

Du utgår hemifrån och blir tilldelad en bil (arbetsfordon) med hemgaragering som du transporterar dig i. Vi har kollektivavtal, goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, hälsoundersökning , ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin.

Har du den bakgrund som krävs?
Du har kanske en bakgrund inom den mobila sektorn eller vindkraft där du arbetat som mastklättrande tekniker. Du har erfarenhet av elinstallationer och installation i allmänhet. Du har stor verktygsvana och är allmänt händig. Det är meriterande ifall du utöver installation har erfarenhet av lokal driftsättning som innebär tex att installera mjukvara i utrustning.

Är det här du?
Du som person är noggrann, flexibel och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl OneCo. Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum såväl inom OneCo som i externa situationer mot kunder och samarbetspartners. Viss datorvana och erfarenhet från office-programmet kommer att krävas för att lyckas i din nya roll.

Ansök till tjänsten idag
Arbetssökande är välkomna att maila eventuella frågor om tjänsten till resurschef Stefan Fredriksson e-post: stefan.fredriksson@oneco.se
Intervjuer genomförs efter semestrarna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Dagtid. Heltidstjänstgöring 40 tim/v. Nattarbete vid avbrott kan förekomma
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.
Körkort: B Körkort krävs
Medborgarskap: svensk medborgare då tjänsten kräver godkänd registerkontroll nivå 2 hos säkerhetspolisen.
Mastintyg: Meriterande om du har mastintyg men inget krav. Önskvärt om du kan tänka dig att ta mastintyg. Då kan du ej vara höjdrädd och bör ha en god fysik

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag.
OneCo Networks AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren