Hoppa till innehåll
Hymer Center logotyp

Fordonstekniker/mekaniker husbilar för Mercedes-Benz till HYMER Center i Lomma!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
HYMER Center i Lomma söker certifierade Mercedes-Benz mekaniker/tekniker för husbilar, är det du?

Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 55 år.


Är du tekniskt kunnig & samtidigt motorintresserad och vill ta steget mot ett spännande yrkesliv inom husbilsvärden, då kan du vara den vi söker. HYMER Center söker nu en certifierad Mercedes-Benz mekaniker till vår toppmoderna anläggning i Lomma.

Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

Varför HYMER Center?
HYMER Center är stolt över att vara Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar och en av Sveriges största leverantörer av dessa äventyrliga fordon. Med toppmoderna verkstäder och ett team av branschens mest kompetenta medarbetare driver vi sju helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

För att bemöta detta har vi byggt en tekniskt fullfjädrad anläggning som sätter en helt ny standard för branschen. Anläggningen i Lomma är en av Europas första auktorisation för både Mercedes-Benz service och Hymer service. Även själva byggnaden är i en klass för sig med rymd, ljus, påkostade materialval, exklusiv inredning och en verkstad som uppfyller Mercedes-Benz höga krav samt att, samt att vår verkstad även är Fiat auktoriserad.

HYMER Center är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att utvecklas och forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter din kompetens utan ger dig möjligheten att växa genom utbildning, stöttning, samarbete med kollegor i hela landet. Hos oss blir du en nyckelspelare i att hantera Mercedes Benz och ditt arbete kommer att vara variererende.

Om rollen
Som Mercedes-Benz mekaniker/tekniker hos oss kommer du främst att arbete med underhållsservice på husbilar (motor & chassi). Du kommer göra modern felsökning med diagnosverktyg, uppstartsarbete med fabriksnya husbilar från de ledande varumärken i branschen (Hymer, Bürstner och Carado). Montering av fabriksnya husbilar (hydrauliska stödben, luftfjädring et c). Hos oss kommer du ha ett varierande arbete med allt från årlig service till att montera extra utrustning såsom solpaneler, markiser, AC mm.

God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept. Ditt arbete handlar om att göra allt för att överträffa våra kunders förväntningar, och alltid vara beredd att göra det lilla extra för att göra kunden utomordentligt nöjd.

Personliga egenskaper, vem är du?
Din personlighet värderas högt och för att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service, är tekniskt intresserad och att du har inställningen att alltid se lösningar. Du uttrycker dig bra på svenska i både tal och skrift. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning och reda samt har en nyfikenhet och vilja att lära dig mer. Du är praktiskt lagd och ansvarstagande och trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare.

Krav
  • Fordonsutbildning
  • Du har tidigare arbetat med Mercedes.
  • Du har en utbildning som Mercedes-Benz tekniker.
  • Språkkunskaper i Engelska och/eller Tyska
  • Goda data och systemvana
  • B körkort
Meriterande är om du har erfarenhet av trä/finsnickeri. Du har tidigare arbetat med Mercedes. Du har en utbildning/certifiering som Mercedes-Benz tekniker.

Vi investerar i dig
Med över 55 års erfarenhet har vi en gedigen kunskapsbank som vi delar med oss av genom internutbildning. Vi erbjuder omfattande utbildning både på plats i Umeå och vid våra andra anläggningar runt om i Sverige. Genom daglig kommunikation och kunskapsdelning mellan våra platser har vi säkrat vår ledande position i branschen. Vi investerar även i utbildning hos chassitillverkare och husbilstillverkare för att hålla oss i framkant.

Vi på HYMER lever och verkar tillsammans efter mottot att ha en: Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor - och företaget.

Ansök nu
Låter detta intressant så tveka inte med att skicka in ditt CV redan idag med ett personligt brev om varför just du skulle passa för tjänsten. Vi är nyfikna på dig och vad du gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Tjänsten ska tillsättas snarast, vilket gör att vi arbetar med löpande urval. Vi ser fram emot att få lära känna just dig!
Hymer Center logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantörer av husbilar med 55 års erfarenhet. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sju stycken helägda anläggningar. Vi finns på 7 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group - världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt - chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

HYMER Center är certfierade i kvalitet och miljö.