Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Bussmekaniker- Ystad

Publiceringsdatum
27 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en erfaren bussmekaniker och brinner lite extra för eldrivna motorer? Då är denna tjänst något för dig! Blir en del av gänget i Ystad!

Din framtid

Som Tekniker får du arbeta med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer antingen enskilt eller i grupp. Du får planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarig/teamledare och får därmed möjlighet att påverka din egen utveckling och vardag till stor del. Alla medarbetare inom koncernen får vid start en gedigen introduktion. Du kommer att ha löpande samtal med din närmsta chef gällande just dina utvecklingsmöjligheter. Vår kund vill ge sin personal de bästa förutsättningarna för att både du och bolaget ska utvecklas och växa.

Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet.

Erfarenhet och personliga egenskaper

För att trivas hos kunden och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem. Säkerheten kommer alltid först hos kunden, det innebär också att de i verkstäderna alltid håller ordning och reda.

Vi ser även att du har:
  • Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå eller erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller andra tunga fordon.
  • B-körkort
  • God datorvana
Det är meriterande om du har:
  • C- och/eller D-körkort
  • Kunskap eller kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens.
Vad Mekka Service erbjuder

Mekka Service ingår i koncernen Mekka Traffic Group som verkar inom den svenska kollektivtrafiken. De är en serviceorganisation för tunga fordon som servar och reparerar koncernens fordonsflotta och också tar emot externa kunder.

Deras verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska kollektivtrafiken utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. De är med och driver den utvecklingen. Just nu är de inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Mekka Service har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Har du frågor om tjänsten, vänliga kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 13 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta om cirka 1450 fordon. Verkstäderna tar även emot externa kunder med olika tyngre fordonstyper.

Inom bussbranschen finns några av landets framtidsyrken, däribland Tekniker till verkstäderna. Samtidigt sker det en stor teknikutveckling inom branschen där allt fler fordon blir eldrivna eller går på andra mer miljövänliga bränslen. Deras ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon. Detta ger i sin tur nya utmaningar och möjligheter för verkstäderna. Har du ett fordons- och teknikintresse, vill du inte missa denna resa!

För Skånes vägnar, ansvarar och kör Bergkvarabuss, som är deras interna kund, cirka 350 bussar runt om i regionen. Med säkerheten först, ska bussarna rulla i trafik dygnets alla timmar och därför krävs det att dem står så kort tid som möjligt i våra verkstäder. Därför söker de nu flera duktiga tekniker till deras verkstad i Ystad.