Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Verkstadschef Svedala

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av tungmekanik och vill vara med på en expansiv resa? Bli CMT's nya verkstadschef och sök tjänsten idag!

Din framtid

Som verkstadschef tunga fordon har du förutom att arbeta med reparation och montering ansvar för kundmottagning och beställa delar till den dagliga driften. Bolaget har väl upparbetad beställnings och rapporteringsrutiner. Allt för att du snabbt ska komma in i den dagliga driften. Du kommer också sitta med i byggmöten gällande nya påbyggnationer.

Efterfrågan på deras tjänster ökar kraftigt, både på reparationer och byggnationer. Du kommer därmed vara en viktig länk i att utöka och organisera en expanderande verksamhet.

De erbjuder ett varierande arbete, där ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Detta jobb passar dig som är en trevlig person med intresse för teknik, problemlösning och som gillar att skruva. Du är inte rädd för att skita ned dig, för det blir svårt att undvika i den här tjänsten.

Du bör ha B-körkort, jobbat som tekniker/reparatör/montör tidigare eller har en relevant utbildning. Relevant utbildning kan exempelvis vara bilmekaniker eller tekniker för tunga maskiner och fordon. Det är bra om du kommer in med svetskunskaper och kan överblicka el och hydraulik.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat i arbetsledande position med just reparation av tunga fordon/maskiner eller personbilar tidigare, som exempelvis servicetekniker eller bilmekaniker.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar CMT (Cargo Modul Trading) med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På CMT och Parator arbetar de för att göra lastbilstransporter effektivare, modernare och mer miljövänliga. De ifrågasätter gamla sanningar och utmanar sig själva med nya sätt att tänka för att komma med idéer och lösningar som verkligen gör skillnad. Resultatet finns i en serie innovativa och kundanpassade vagnar, lastväxlarflak och tippflak som har gjort de till Nordens ledande tillverkare på området.

CMT och Parator jobbar med frihet under ansvar. Deras varumärken CMT och Parator är mycket starka, och de är måna om att hålla högsta kvalitet i alla delar av deras organisation. Så allt från flak, släp, fasta byggnation och reservdelar har samma fokus och kvalitetstänk hos de. Deras affärsidé är att förbättra våra kunders transportekonomi och miljöprofil med effektiva och användarvänliga produkter. Det kallar de kvalitet hela vägen.

Här kan du utvecklas och göra verklig skillnad. De är stolta över att vara ett familjärt bolag med en platt organisation där alla har chansen att vara med i beslutsfattandet. De har riktigt roligt på jobbet, högt i tak och hittar gärna på saker tillsammans, till exempel på, julfester och sommarfester.