Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker effektiva nattugglor i Linköping

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi på Student Consulting söker dig som är studerande på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Gillar du att arbeta i högt tempo och i team? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Om jobbet
Vi söker dig som vill arbeta som terminalarbetare på ett välkänt transportföretag i Linköping. Som terminalarbetare kommer dina uppgifter att främst bestå av att sortera paket löpande, terminalarbete av in- och utgående gods som ska lastas. Truckkörning kan även förekomma. Arbetstiderna är huvudsak belagda under natten 22:30-04:30 söndag-torsdag i veckorna. Hos oss är du anställd som konsult och vi bokar in dig som konsult vid kundens behov löpande. Du kommer att ingå i en bemanningspool där du själv registrerar in din tillgänglighet och vi bokar sedan in dig

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och ser långsiktigt på detta extrajobb. För att du ska vara aktuell för uppdraget behöver du vara tillgänglig för att kunna jobba minst 2-4 pass i veckan. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och truckkörning, men inget krav. Det viktigaste är att du är motiverad, har en hög arbetsmoral och är ansvarstagande som person. Arbetet ställer krav på god fysik och uthållighet eftersom att lyft är vanligt förekommande under en arbetsdag. Att arbeta natt är lite speciellt då man får en annan dygnsrytm och därför behöver du känna dig bekväm med arbetstiderna.

Krav
* Har goda kunskaper och kan kommunicera i såväl tal som skrift i svenska
* Strukturerad och noggrann i ditt arbete
* Flexibel, lyhörd och kommunikativ


Låter detta som ett jobb som passar dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan nu då vi gör ett löpande urval. I din ansökan får du gärna ange hur många pass per vecka du bedömer att du kan arbeta.

Välkommen med din ansökan till oss!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com