Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Inköpsansvarig

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ValueOne söker en Inköpsansvarig åt vår kund Manta Systems i Linköping, för ett konsultuppdrag på sex månader. Avsikten är att uppdraget sedan ska övergå till en tillsvidareanställning. På Manta Systems erbjuds du en bred inköpsroll där du ges möjlighet att djupdyka i både operativt och strategiskt inköpsarbete samt utveckla processer och leverantörsrelationer. Har du flerårig erfarenhet av internationellt inköp och ett stort teknikintresse kan detta vara rollen som tar din karriär ett steg vidare.

Manta Systems är ett växande teknikföretag med verksamhet i Linköping och Stockholm. I dagsläget är vi ett 20-tal anställda. Vi tillhandahåller en plattform för ansvarsfull undervattensautonomi. I hjärtat av systemet finns autonoma undervattensfarkoster och seismiska havsbottennoder. Vi erbjuder ett mer hållbart tillvägagångssätt för havs- och havsoperationer inklusive toppmodern seismisk undersökning. För mer information dyk in på vår hemsida https://www.mantasystems.com/.

Om rollen
Rollen innebär operativt och strategiskt inköpsarbete, där du hanterar alla inköp för företaget. Du kommer att skapa processer för en välfungerande inköpsorganisation samt utveckla planer för strategiskt inköp. Underhåll och byggande av relationer med nya och befintliga leverantörer är centralt för tjänsten liksom viss omvärldsanalys och att följa trender inom material och teknik. Dina arbetsuppgifter inkluderar att leda upphandlings- och inköpsprocesser från start till mål, operativt hantera inköpen och upprätthålla leverantörsnära relationer, förhandling och riskanalys. Du kommer att utvärdera leverantörer och arbeta i nära samarbete med den övriga organisationen. Vidare ska du sätta strategier och processer för att utveckla inköpsorganisationen och leda implementeringen av ett inköps- och lagerhanteringssystem.

Resor både nationellt och internationellt förekommer.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med högre utbildning inom teknik, ekonomi eller liknande utbildningsområde alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av internationellt inköpsarbete samt erfarenhet av taktiskt/strategiskt inköp och inköp av avancerad teknik. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Branscherfarenhet från tillverkande industri inom elektronik eller sensorer är meriterande. Goda kunskaper i Excel och erfarenhet av att arbeta med ERP-system är önskvärda.

Som person är du prestigelös, pragmatisk, drivande och ansvarstagande. Du har god social kompetens och förmåga att bygga och utveckla relationer. Vidare är du ordningsam, analytisk, affärsmässig och en problemlösare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar och tillsätter uppdrag löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Roger Tännström på telefon: 073 504 10 11 alternativt 010 332 29 20.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren