Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker extrapersonal för lagerarbete på dagtid Norrköping

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du noggrann, engagerad och gillar att arbeta i högt tempo? Då har vi på StudentConsulting jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Om jobbet

Vi söker nu lagermedarbetare till vår kunds växande lager. Detta är en fantastisk möjlighet att få erfarenhet och utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö.

Som lagermedarbetare kommer du att få arbeta med:

* Plockning och packning av kundbeställningar
* Sortering och hantering av inkommande och utgående gods
* Lagerhållning och inventering
* Hantering av reklamationer och returer

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och har minst 6 månader kvar på dina studier, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och ser långsiktigt på detta extrajobb. För att vara aktuell för uppdraget behöver du vara tillgänglig för att jobba minst 2-3 pass per vecka och ha en hög flexibilitet med din tid. Under sommaren finns det möjlighet att arbeta mer. Tiderna är förlagda under dagen 07-16.

Krav:
* Anna huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Goda kunskaper i svenska
* Inget i belastningsregistret

Meriterande:
* Truckkort
* Tidigare erfarenhet inom lager och/ eller terminal

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team som kräver att du är mycket flexibel, lyhörd, kommunikativ och vill ingå i ett härligt arbetslag samtidigt som stora delar av dina arbetsuppgifter ligger under ditt eget ansvar.

Det viktigaste är att du är motiverad, har en hög arbetsmoral och är ansvarstagande som person. Arbetet ställer krav på god fysik och uthållighet eftersom du står upp hela dagarna och både lyft och högt tempo hör till en vanlig arbetsdag som terminalarbete.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du får i din ansökan gärna ange när du kan börja jobba samt hur många pass du bedömer att du kan arbeta per vecka.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss! Vi gör löpande urval och intervjuer.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com