Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Morgonpigga studenter sökes för terminalarbete i Linköping! Start omgående

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person som gillar att tidiga morgnar och fysiskt arbete? Är du dessutom student som vill arbeta extra under sommaren och ser långsiktigt på ett extraarbete hos oss och vår kund? Då har vi perfekta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu dig som vill arbeta som terminalarbetare på ett välkänt transportföretag i Linköping med start omgående.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att på band markera upp och sortera paket löpande, terminalarbete av in- och utgående gods som ska lastas och även truckkörning kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda mellan 05:00-08:00 vardagar. Perfekt för dig som vill hinna med din studier och samtidigt bygga på lite arbetslivserfarenhet.

Du kommer ingå i en bemanningspool där du som konsult registrerar din tillgänglighet och vi bokar in konsulter efter kundens behov löpande och vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider. Vi ser helst att du har nära till arbetsplatsen eller att du har tillgång till egen bil, eftersom det är tidigt på morgonen så finns inga bussförbindelser. Skriv gärna hur du kommer att ta dig till jobbet för att förenkla urvalsprocessen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel, har en hög arbetsmoral och en god tillgänglighet till att arbeta utöver dina studier och under sommaren. Du som söker ska ha minst 1 år kvar på dina studier eller ha en annan långsiktig sysselsättning på minst 50%. Vi ser det som positivt om du ser långsiktigt på vårt samarbete och kan arbeta extra hos oss under en längre period. Du som söker förväntas kunna arbeta 2-3 pass i veckan. Det är ett krav att du som söker har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är vanligt förekommande med lyft under arbetsdagen så arbetet kräver att du som söker har en god fysik och uthållighet. Det är viktigt att du även motiveras av att arbeta fysiskt och är ansvarstagande som person. Som person bör du vara strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team som kräver att du är flexibel, lyhörd och kommunikativ och vill ingå i ett härligt arbetslag!

Det är även meriterande om du har truckkort med körvana och B-körkort, men inget krav.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du får gärna ange i din ansökan när du kan börja jobba samt hur många pass du bedömer att du kommer att kunna arbeta per vecka. Välkommen med din ansökan!

Sökord: extrajobbiLinköping, studentjobb

Sökord: extrajobbiLinköping, studentjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com