Hoppa till innehåll
Idax People AB logotyp

Resemontör med hela världen som arbetsplats

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lockas du av en tjänst som innebär att du får använda din praktiska ådra tillsammans med din förmåga att planera och att lösa utmaningar, samtidigt som du får resa och se världen? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Till vår kund Infuse Communication söker vi nu en Resemontör.

Om Infuse Communication

Infuse Communication är en fullservicebyrå som har de bästa och mest kvalificerade lösningarna när det gäller mässmontrar, produktlansering, fast installation eller till event. Deras erbjudande omfattar hela processen från konceptframtagning till produktion och byggnation. Infuse har genomfört mer än 300 leveranser per år och hittar den mest optimala set-upen utifrån kvalitet och ekonomi för varje leverans. Merparten av deras kunder är stora, internationella bolag varför de flesta leveranser sker utomlands, ofta med hjälp av partners runt om Europa, Nordamerika och Asien. Infuse har en egen kreativ verkstad och varvar traditionell teknik med avancerad digital presentationsteknik i nya miljöer och med nya material. Verksamheten bedrivs från kontoret i Linköping.

Läs mer på www.infuse.se

"Vårt motto är att vid exakt varje sekund sträva efter att prestera det bästa för våra kunders räkning och att alltid ligga i framkant"

Om tjänsten

Arbetet innebär att självständigt ansvara för utställningsprojekt, både vid förberedelser på lagret men även praktiskt arbete vid genomförande av uppdragen på plats där förutsättningar, utformning och tillvägagångssätt ofta är olika från uppdrag till uppdrag. Som Resemontör och byggledare är du med från starten av ett utställningsprojekt där du tillsammans med Projektledaren går genom den framtagna planskissen innan du provbygger och tittar på hur lösningen kan optimeras. Därefter ansvarar du för att förbereda packning av material på lagret, för frakt och för att leda montering och demontering ute på kunduppdragen i Sverige och utomlands. Vissa mindre projekt ansvarar du för att bygga själv medan i de större utställningsprojekten arbetar du tillsammans med kollegor och leverantörer på plats.

Placering är vid Infuse kontor i Linköping och tjänsten innebär resor både inom Sverige och utomlands.

Vem är du?

Vi söker dig som är praktiskt lagd och kanske har du tidigare erfarenheter inom bygg, lager, som montör eller inom liknande yrken. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och känner dig orädd att kommunicera på engelska. Du innehar körkort B.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är ordningsam och noggrann i sitt arbetssätt. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och tvekar inte att kavla upp ärmarna när det behövs. Du är orädd och är den som agerar när andra kanske tvekar och kan snabbt anpassa dig till nya omständigheter. Med de många kontaktytor som tjänsten innebär ser vi att du har lätt för att samarbeta och du gärna skapar win-win lösningar med din motpart. Du är också medveten om dina styrkor och utmaningar och är prestigelös i att be andra om hjälp för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt.

Ansök redan idag!

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" och registrera dig i vår databas. Sista ansökningsdag är den 11 augusti.

Denna annons kommer att vara aktiv under sommaren och urvalet påbörjas under augusti. Du kan vänta dig återkoppling från oss efter sommaren.

Vi kan inte ta emot ansökningar eller ta emot information via mail utan ber er dig skicka allt via ansökningssidan.Om du vill veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att kontakta Jenny Askling, jenny@idax.se
Idax People AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren