Hoppa till innehåll
Pionero Fastigheter AB logotyp

Projektledare, bygg

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anders Carlsson
Email
Telefon
Om jobbet
Vi söker en projektledare som kan leda våra byggprocesser från detaljplan till inflyttning. Du kommer att ha stort ansvar för helheten, inklusive projektering, kvalitetskontroll och ekonomi. Den här tjänsten är ny hos oss och är en del av en spännande expansion vi befinner oss i.

Som byggprojektledare i våra nyproduktionsprojekt kommer du att styra och leda byggprojekten och ansvara för samordningen i vår interna organisation. Du kommer även att upphandla och samordna externa entreprenörer.

Utöver nyproduktion innefattar tjänsten även arbete med att renovera, underhålla och utveckla våra fastigheter.

Om dig
Personen vi är ute efter har stor arbetskapacitet och besitter egenskaper såsom nitiskhet, framåtanda och uthållighet. Du behöver ha god samarbetsförmåga, både med kollegor hos oss såväl som med partners och kunder. Din förmåga att kommunicera, internt och externt kommer att spela en avgörande roll.

Du har flerårig erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen och har dokumenterad erfarenhet av att driva bygg- och fastighetsprojekt i rollen som projektledare. Du har god vana att arbeta med digitala verktyg och har erfarenhet av tidsplanering, upphandling och ekonomistyrning.

Om arbetsplatsen
Pionero Fastigheter AB är ett relativt ungt företag med djupa rötter, vi är en avknoppning av moderbolaget Husherren Fastigheter i Örebro. Vi äger, förvaltar och utvecklar ett antal fastigheter i Linköpings kommun med hyreslägenheter, kontor och lokaler. I vårt fräscha kontor bygger vi i skrivande stund ett team för en expansiv och spännande framtid.

Som företag har vi ett antal värderingar som vi förutsätter att du skriver under på:
  • Vara en välsignelse i staden
  • Att det är rätt och riktigt
  • Vara generösa
  • Tro på människor
  • Arbeta hårt
  • God service

Skicka din ansökan och cv till anders@pionero.se

För kontakt och frågor om tjänsten, kontakta vd Anders Carlsson på 0707-100400 eller anders@pionero.se

Rekryteringen kommer att genomföras sommaren 2024.

Välkommen till oss!
Pionero Fastigheter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pionero Fastigheter AB är ett relativt ungt företag med djupa rötter, vi är en avknoppning av moderbolaget Husherren Fastigheter i Örebro. Vi äger, förvaltar och utvecklar ett antal fastigheter i Linköpings kommun med hyreslägenheter, kontor och lokaler.