Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Platschef Autoexperten

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Platschef Autoexperten
Linköping

Autoexperten är mitt i en spännande bolagsresa, driven av den förändrade efterfrågan på marknaden där elektrifieringen har stort fokus. I rollen som platschef har du en nyckelposition och tillsammans med ditt team kan du driva det entreprenörskap som krävs för att möta kundernas/verkstädernas behov på den lokala marknaden.

Ledarskap och expansion som mål
Som platschef hos Autoexperten Detaljist får du möjlighet att påverka butikens strategiska riktning och din främsta uppgift blir att säkerställa att ditt team och era kunders/verkstäders vardag fungerar. Det gör du genom att kundorienterat planera utkörningar/bud, säkra upp leveranstrygghet med rätt sortiment och snabbt leverera med hög service.

För att lyckas med din uppgift att tillsammans med ditt team nå nya ambitiösa mål krävs det en förståelse för dina kunders behov och utmaningar. Som platschef har du ett helhetsansvar för verksamhetens omsättning, dagliga drift och lönsamhet. Tillsammans med säljande resurser utvecklar ni kundrelationer och idérikt investerar i aktiviteter som gynnar er lokala position och möjlighet att plocka marknadsandelar - För oss är det viktigt att vi har roligt på jobbet!

Att vara problemlösningsorienterad och genuint ha en god relation med dina kunder och team är en stor del av din vardag och att det råder konkurrens på marknaden hjälper alla att vilja vara på tårna för att bli kundens förstahandsval.

* Öka antalet kunder och vara verkstädernas förstahandsval
* Öka kvalitet och lönsamhet i befintliga samarbeten med verkstäderna
* Utveckla dina medarbetare och säkerställa kompetens över tid för att ge högklassig service och kvalitet i alla led
* Utveckla fordonsbranschen genom samarbete i butiken, med era kunder och ledningen, det är här det händer.

En lagkapten som visar vägen
Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande befattning inom fordonsbranschen eller närliggande bransch/kompetensområde. Meriterande om du tidigare arbetet inom butik/parti med inriktning fordon, reservdel eller komponent.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser en person med engagemang och ett coachande sätt för att skapa ett sammansvetsat team. För oss är det viktigt att du trivs i en snabbrörlig och fordonsteknisk miljö där kunden inte kan vänta och din yttersta driftkraft är att skapa förutsättningar för ditt team och butik att lyckas nå och överträffa mål.

Meriterande om du tidigare arbetat inom butik/parti med inriktning, fordon, reservdel eller komponent.

* Tidigare erfarenhet av ledande befattning med vana att arbeta målstyrt mot uppsatt budget
* Goda ledaregenskaper, vilket innebär entreprenörskap, kundfokus, struktur och samarbete
* Hög serviceförmåga och effektiv problemlösningskapacitet
* Nyfikenhet och drivande i utveckling av fordonsbranschen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Linköping.
Autoexperten erbjuder goda anställningsvillkor samt möjlighet att utvecklas kompetensmässigt i nära samarbete med närmsta chef och ledning.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Autoexperten Detaljist med Adecco Rekrytering.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på tel: 0702-96 96 91
Välkommen med din ansökan redan idag!.

Om Autoexperten
Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 350 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. Vi tror på att, i första hand, laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Längre leve din bil - smart, enkelt och hållbart. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar.

Läs gärna mer www.autoexperten.se

sökord, platschef, enhetschef,

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!