Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Affärskonsult inom planering/produktion genom M3CS unika konsultprogram!

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en bakgrund inom planering och/eller produktion och söker en ny spännande karriärmöjlighet? Nu söker vi dig som vill arbeta inom ERP området med ett av världens största affärssystem och ha en roll som både fokuserar på verksamhet och applikationen så är detta program något för dig. Vi söker dig som vill vidareutvecklas till affärskonsult genom M3CS unika program, med start i september. På M3CS välkomnas du till ett familjärt och välmående bolag där din kompetens och utvecklingspotential står i fokus.Om tjänsten

Konsultprogrammet syftar till att du under sex månader utbildas inom affärssystemet Infor M3 för att du därefter ska kunna arbeta som affärskonsult i både nationella och internationella kundprojekt. Utbildningsblocken kommer att hållas på M3CS kontor i Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö, där du får träffa andra kollegor inom programmet och bygga ett nätverk inom M3CS och övriga bolag inom CombinedX. Målet är att du efter utbildningen arbetar med en mentor i projekt för att sedan bli mer självständig i ditt arbete.

Traineeprogrammet körs tillsammans med övriga CombinedX-bolag med gemensamma träffar för alla traineer inom koncernens bolag där man får åka iväg en gång i månaden, bo på hotell och få utbildningar som stärker dig i affärs- och konsultmässighet och självledarskap. För dig som kommer att fokusera rollen som affärskonsult inom Infor M3/Cloud Suite kommer det att vara schemalagda utbildningsavsnitt mellan de gemensamma utbildningstillfällena.

De områden som vi söker/utbildar inom är:

 • Planering och/eller produktion
 • Finans

Konsultprogrammet är en unik karriärmöjlighet där du genom utbildningen får specialistkompetens inom affärssystemet M3 som du kombinerar med din branschspecifika kompetens från arbetslivet. Detta ger dig goda förutsättningar att förstå kundens verksamhet och utmaningar och stötta dem i utvecklingen av deras process- och systemlösningar inom området planering och/eller produktion. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du till starten av konsultprogrammet kommer att anställas direkt hos M3CS.

Så här beskriver en medarbetare företagskulturen och hur det är att arbeta på M3CS:

Mitt jobb som affärskonsult är kul och utmanade och jag har fantastiska kollegor där vi har kul tillsammans både i arbetet och privat. Det är alltid en härlig och familjär stämning på kontoret och våra samarbeten kännetecknas av en ödmjukhet och respekt för varandras specialistkompetens, där vi hjälps åt för att stärka varandra i arbetet.

Du erbjuds:

 • En unik möjlighet till vidareutveckling där du efter avslutat utbildningsprogram blir affärskonsult på ett familjärt och välmående bolag.
 • Goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter inom bolaget där du erbjuds möjligheten att gå utbildningar och ta olika certifieringar.
 • Ett företag med härlig organisationskultur som kännetecknas av goda samarbeten med kollegor och där man gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans.
 • En roll med bra lönevillkor och förmåner. På M3CS erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via M3CS Förmånsportal, företagshälsovård, flexibilitet i arbetet samt möjlighet till bonus i din roll.

Arbetsuppgifter:

Som affärskonsult kommer du vara med på kundens digitala resa när de väljer att byta eller uppgradera sitt affärssystem. Du kommer exempelvis att:

 • Jobba nära slutkund inom ditt affärsområde
 • Hjälpa kunder att effektivisera processer i samband med implementering och utveckling av process- och systemlösningar inom Infor M3.
 • Genomföra workshops för att analysera ett företags processer. Utifrån resultaten av workshops ta fram lösningar efter kundernas behov.
 • Supportera kunder i deras affärssystemlösning och i deras integrationer mot andra system. Vid behov utbilda personal vid implementation av Infor M3.
 • Bli specialist inom en specifik inriktning inom Infor M3.


Kvalifikationer
 • Har 1-3 års arbetslivserfarenhet från en roll inom planering och/eller produktion, exempelvis som produktionsledare, produktionsplanerare, materialplanerare eller liknande roll.
 • Har en god systemvana samt erfarenhet från en roll där du har kommit i kontakt med ett affärssystem.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Har B-körkort.
Det är även meriterande om du har:
 • En eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inom ekonomi, affärsutveckling, inköp eller logistik.
 • Erfarenhet som affärskonsult eller av systemet Infor M3.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se