Hoppa till innehåll
Leica Geosystems AB logotyp

Maskinstyrningssäljare – Vi vill stärka vårt team i Östergötland, är du den vi söker?

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker nu en driven medarbetare till vårt team i Östergötland!
Trivs du i ett team med inspirerande, engagerade kollegor och kunder? Vi erbjuder en tjänst där du med ditt brinnande intresse för ny teknik kommer att ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där kunden är vårt främsta fokus. I ditt dagliga arbete ingår ett nära samarbete med våra produktspecialister och supportteam. Som en del i Hexagonfamiljen erbjuder Leica Geosystems dig möjligheter att utvecklas med den senaste tekniken där vi ger kunden möjlighet till helhetslösningar som bidrar till effektivitet och samtidigt bättre nyttjande av jordens resurser.

Leica Geosystems söker en säljare till vår breda portfölj av maskinstyrnings- och mätningslösningar för byggbranschen. Vi söker dig som vill ta fullt ägandeskap över ditt eget säljdistrikt och göra vardagen till din egen. Vi ser att du har erfarenhet från försäljning och/eller relevant erfarenhet/utbildning inom byggbranschen - du "snackar språket" och har tanken att försäljning är det rätta för dig. Vi ser även att du har ett intresse för teknik och förmågan att kommunicera värdet av våra lösningar till både potentiella och nuvarande kunder. Vi är inte bara säljare utan vi är rådgivare och förtroendebyggare i första hand.

I den här rollen kommer du att ansvara för all försäljningsaktivitet inom segmentet i Östergötland med omnejd. Du kommer bygga upp, utveckla och hantera kundrelationer och potentiella försäljningsmöjligheter, samtidigt som du är en trygg vägledare och stöttepelare för våra kunder.

Som person ser vi att du är framåtblickande, strukturerade och att du trivs med den perfekta mixen av teknik och försäljning. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i och förstå tekniska lösningar, har en hög motivationsnivå och är en resultatdriven lagspelare som alltid har kunden i främsta fokus. Din arbetsdag kommer i den här rollen att bestå av att presentera och sälja våra maskinstyrningslösningar till både potentiella och existerande kunder. Våra kunder finns både inom byggbranschen och i den offentliga sektorn.

Arbetsuppgifter:
 • Utföra säljaktiviteter (säljplanering, säljmöten, kunddemos, mässor och olika events) relaterade till försäljning av produktgrupper inom GPS-styrning av anläggningsmaskiner (bland annat schaktmaskiner, grävmaskiner, väghyvlar, vältar och borriggar).
 • Genomföra presentationer av våra maskinstyrningslösningar hos kunderna.
 • Underhålla och följa upp serviceavtal för befintliga kunder.
 • Hantera kundgrupper i hela organisationen för att säkerställa den bästa upplevelsen för våra kunder.
 • Förberedelse av anbud i offentliga upphandlingar.
 • Hantera försäljningsmöjligheter i vårt CRM-verktyg Salesforce.
Kvalifikationer/erfarenhet vi söker:
 • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom bygg och anlägg.
 • Gärna erfarenhet från försäljning eller bakgrund som maskinförare.
 • Du är utåtriktad och van vid att kommunicera med olika typer av människor. Du klarar att
 • identifiera behov och se möjligheter till försäljning genom dialog med kunder.
 • Du är resultatinriktad, arbetar målmedvetet och har ett strukturerat förhållningssätt till ditt arbete.
 • Ditt engagemang är stort och du trivs i en ibland hektisk miljö
 • Du kan motivera dig själv och arbeta självständigt.
 • Du finner stor glädje i att slutföra ett sälj där alla parter är nöjda.
 • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska
Arbetsområde:
Östergötland med omnejd

Placering:
Östergötland

Intresserad?
Skicka din CV och ett personligt brev här senast den 20 Juni 2024.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av
Viktor Kastanius, Sales Manager HC, +46 70 656 44 52
viktor.kastanius@leica-geosystems.com

Louise Even, Sr. HR Business Partner, +45 88 33 06 87
louise.even@leica-geosystems.com

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Leica Geosystems AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leica Geosystems - verkar globalt, agerar lokalt Leica Geosystems har i över 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon - en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonomalösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 24 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 5.2 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com