Hoppa till innehåll
Swedol AB logotyp

Regionsäljare

Publiceringsdatum
31 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Regionsäljare till Norrköping

Swedol är en av Sveriges ledande leverantörer av järnhandelsvaror, kläder och skydd. Hos oss kan alla handla, oavsett om man är en stor eller liten kund. Våra säljkanaler är butik, säljkår, innesälj och digitalt.

Sammanlagt består vårt sortiment av ca. 150 000 artiklar. Flera av våra produkter är våra egna varumärken, t.ex. Björnkläder, Gesto och Award. Vi verkar i Sverige, Norge och Finland och är ca 2 300 anställda. Vi omsätter ca 8,5 miljarder per år.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en riktigt vass säljare till vårt distrikt Norrköping omnejd. Du utgår från hemmet och jobbar aktivt tillsammans med butikssäljarna för att utveckla både befintliga och nya kundrelationer i distriktet. Genom att samspela med butiken ger vi våra kunder den bästa servicen.

Rollen som säljare innebär att du självständigt planerar och genomför kundbesök och säljaktiviteter utifrån uppsatta mål. Du har kundansvar för en egen kundportfölj och delat kundansvar för distriktets alla kunder. 

Vad har Jonas Ahlqvist, säljchef utesälj - region sydost, att säga om hur det är att jobba på Swedol?

"Med våra varumärken och engagerade säljkår är vi en oslagbar aktör hos våra kunder.

Vi står för hög servicegrad där vi vill vara en del av våra kunders vardag för att verkligen kunna göra skillnad. Oavsett om kunden vill träffa våra säljare hos sig, i våra butiker eller i våra digitala kanaler ska det alltid vara enkelt att göra affärer med oss. Med våra kompetenta säljare bygger vi upp långsiktiga, starka och hållbara kundrelationer.

Vi vill också vara oslagbara som arbetsgivare till våra medarbetare. Vägen dit går genom att skapa en kultur av samarbete."

Vem trivs här?
Vi söker dig som är energisk, utåtriktad och duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv och engagemang och du brinner för att göra affärer och ge kunder god service. Du tar initiativ, är resultatorienterad och sätter höga mål som du eftersträvar att uppnå.

Du som söker rollen är självgående och strukturerad. Du tar eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten av samarbete med kollegor för att uppnå resultat.  

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet från försäljning mot företag med eget kundansvar
  • Dokumenterat goda säljresultat
  • God förhandlingsförmåga och högt affärsmannaskap
  • Branscherfarenhet är meriterande
  • Minst gymnasiekompetens
  • B-körkort 

Vi erbjuder
På Swedol lever vi efter vår värdegrund Engagemang, Samarbete och Kompetens och det kännetecknar vårt vardagliga arbete, både mot kunder och inom det egna företaget.

Vi befinner oss i spännande och expansiv fas och erbjuder en kultur som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi satsar på kompetensutveckling på individnivå och eftersträvar att vara en oslagbar arbetsgivare och den marknadsledande leverantören.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Alexandra Muñoz, 08-51481645, och Marie Gummerus, 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Alligo
Stolt leverantör till Nordens yrkesfolk. I Alligo förenas starka varumärken som TOOLS, Swedol och Grolls. Här arbetar vi nära tillsammans med yrkesfolk för att hjälpa dem göra ett ännu bättre och säkrare jobb. Genom att förse dem med de pålitliga verktyg, förbrukningsvaror, kläder och skydd de behöver - tillsammans med råd från specialister som de kan lita på - får vi deras företag att fungera. Varje dag. Det är det som är Alligo. Välkommen du också!

Läs mer på www.alligo.com

Swedol AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup