Hoppa till innehåll
Freemelt AB logotyp

Produktionstekniker inom 3D-printing

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker en engagerad Produktionstekniker som kommer att vara den centrala länken i vår produktionsprocess. Du kommer att arbeta nära produktionsteamet och vara ansvarig för att driva projekt framåt, skapa strukturer, och säkerställa ordning och reda i arbetsflödet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att läsa ritningar, genomföra förändringar, samt ta fram beställningsunderlag och hantera kommunikationen med leverantörer. Placering för tjänsten är i Linköping (Mjärdevi). Viss flexibilitet kring hemarbete men i huvudsak sker arbetet fysiskt på plats.

I din roll som Produktionstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Leda och driva projekt inom produktionen
* Skapa och upprätthålla strukturer för effektivt arbetsflöde
* Läsa och tolka ritningar
* Genomföra förändringar och utveckla produkten
* Hantera beställningsunderlag och kommunicera med leverantörer
* Utföra administrativa uppgifter relaterade till produktionen

Tjänsten som Produktionstekniker är ett konsultuppdrag med start omgående. För rätt person finns det goda möjligheter att konsultuppdraget övergår till en anställning hos Freemelt.

Om dig
Vidare söker vi dig som har en gedigen teknisk förståelse och erfarenhet från produktionsarbete. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i en samarbetsorienterad miljö. Administrativt arbete är en naturlig del av din vardag, och du är van vid att skapa struktur även i komplexa situationer. Vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa och arbeta med avancerad teknik. I rollen som Produktionstekniker kommer du att arbeta med olika produktionstekniker, 3D-printing, laser, gränslinjeteknologi, vacuum och elektronstråleteknik.

Viktigt för tjänsten är:
* Flytande svenska i tal och skrift
* Goda kunskaper i engelska
* Erfarenhet av produktionsarbete
* Teknisk förståelse och intresse
* Goda kunskaper i Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Freemelt
Freemelt AB grundades 2017 och har sitt huvudkontor i Mölndal med en produktionsanläggning i Linköping. Företaget befinner sig i en expansiv fas och har för närvarande 35 anställda. Med specialisering inom metallbaserad 3D-printing och egna innovativa 3D-skrivare och programvaror har Freemelt etablerat sig som en betydande aktör på marknaden.

Freemelt AB handlas på First North Stockholm och deras huvudsakliga produkt, Freemelt One, används främst för forskning och utveckling av nya material. Genom lanseringen av en ny industriell maskin riktar sig företaget nu mot en bredare marknad för massproduktion, vilket öppnar upp för nya affärsmöjligheter.

Företagets kundbas sträcker sig främst över Europa och Nordamerika, men potentiella kunder finns över hela världen. Den industriella maskinen som utvecklas av Freemelt är särskilt lämpad för produktion av implantat såsom höftledsproteser men även andra tekniska applikationer som kräver avancerade material som till exempel Wolfram.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Björk via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Freemelt AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.