Hoppa till innehåll
Experis logotyp

Junior nätverkstekniker | Linköping | Experis

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du jobba i en varierad roll och vara med och säkra en effektiv IT-infrastruktur för människor runt omkring dig? Som junior nätverkstekniker hos oss på Experis kommer du att möta en kultur där du själv är med och banar väg för din fortsatta karriär inom IT- och nätverksvärlden. Vi vill vara med på din resa, vill du vara med på vår?

Vi är idag beroende av att ha fungerande nätverk runt omkring oss. Vill du vara med och möjliggöra ett säkert, smidigt och effektivt nätverk för människor runt omkring dig? Som junior nätverkstekniker hos oss på Experis kommer du att möta en innehållsrik arbetsvardag.

Du kommer att få jobba i en varierande roll där du kommer att drifta, supportera och utveckla kundens nätverk, övervaka nätverk och utrustning samt dokumentera och rapportera. För att lösa problemen på bästa möjliga sätt kommer du att arbeta både självständigt och tätt tillsammans med dina kollegor på uppdrag hos våra samarbetspartners - något som också kommer att ge dig ett bredare nätverk och nya kunskaper. Sist men inte minst kommer du få möjligheten att grotta ned dig i nätverksvärlden och bli ännu bättre på det du gör, varje dag.

För att trivas i rollen ser vi att du:
  • Har relevant eftergymnasial utbildning
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom nätverk
  • Har kunskap inom felsökning, installationer, konfigruering och logganalyser inom nätverk och serverdrift.
  • Har goda kommunikationsförmågor inom svenska och engelska, både skriftligt och muntligt

Saknar du högre utbildning? Längre relevant arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker kan kompensera för detta.

Vem tror vi att du är som person?

Vi tror att du är kommunikativ, lyhörd med mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska. Som person är du även strukturerad, noggrann, analytisk och engagerad samt kan se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är en person som vill framåt, brinner för att utvecklas och gillar att testa nya saker samt räds inte för att vidga dina vyer. Vi tror att du är lösningsorienterad, där du ser pusslet och faktiskt också vill lägga det. Sist men inte minst är det viktigt att du är samarbetsvillig - vi är ett team och tillsammans med dig vill vi lyckas!

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mejladressen ellen.egnell@se.experis. eller Dara Tysani på mejladressen dara.tysani@se.experis.com

Vi ser fram till vidare dialoger med dig!

Experis logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Via oss får du tillgång till spännande uppdrag hos några av Sveriges mest populära företag, organisationer och myndigheter. Vi erbjuder en trygg anställning, kompetensutveckling, karriärrådgivning - och många trevliga konsultkollegor. Varmt välkommen!