Hoppa till innehåll
Experis logotyp

Operation Coordinator | Linköping | Experis

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en problemlösare som gillar att ha ett operativt ansvar? Vill du vara med och effektivisera ärendehanteringen och förbättra användarnöjdheten? Som Operation Coordinator hos oss på Experis möts du av en dynamisk kultur och där du dagligen får utveckla dig inom operativt och agilt ledarskap. Här följer du inte bara din karriärväg, du är med och formar den!

Arbetsbeskrivning

Vill du vara navet i supportprocesser och optimera ärendehanteringsprocesser? Som Operation Coordinator på Experis får du möjlighet att utveckla, effektivisera och förbättra processer - detta i syfte att lyfta supportfunktionen till nästa nivå. Ditt primära ansvar kommer vara att delegera och fördela ärenden på onsite-, 1st- och 2nd line nivå till rätt person med rätt kompetens, detta baserat på flertalet faktorer; tid, plats, komplexitet och krav. Du kommer att jobba agilt och bygga ett brett nätverk då du kommer samarbeta med kollegor från olika funktioner och avdelningar. Din arbetsvardag kommer vara varierande och där du dagligen kommer prioritera mellan ärenden baserat på användarbehov och affärsstrategi. Ditt ansvar går också i att säkra en hög kund- och användarnöjdhet genom att hantera ärenden snabbt och effektivt.

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Ellen eller Dara så berättar vi mer!

Att vara konsult genom Experis öppnar upp för en värld full av teknik och innovation. Vi värdesätter att du som konsult inte bara är en tillfällig medlem, utan känner dig som en integrerad del av Experis-teamet redan från dag ett. Genom att bli en del av Experis-familjen får du tillgång till ett nätverk av möjligheter och utmaningar som ständigt utvecklar dina färdigheter. Vi ser fram emot att tillsammans skapa en arbetsmiljö där du inte bara trivs utan också blomstrar och växer i din professionella resa. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder.

Vi söker dig som har:
  • Minimum 3 års erfarenhet med operativt och agilt ledarskap
  • Starkt tekniskt intresse och nyfikenhet att lära dig mer inom detta
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • B-körkort
Vem är du?

Vi tror att du är flexibel, ansvarstagande och har ett framåtlut som smittar av sig. Du är lyhörd, service-minded och har förmåga att kommunicera med olika personligheter. Det viktigaste för oss är din positiva inställning, drivkraft och vilja att gå framåt!

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på ellen.egnell@se.experis.com.

Experis logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Via oss får du tillgång till spännande uppdrag hos några av Sveriges mest populära företag, organisationer och myndigheter. Vi erbjuder en trygg anställning, kompetensutveckling, karriärrådgivning - och många trevliga konsultkollegor. Varmt välkommen!