Hoppa till innehåll
Engströms logotyp

Skadetekniker

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter
Som skadetekniker på Engströms Bil har du ett varierande arbete där du ställs inför olika grader av problemlösning. Vi hanterar allt från mindre till större skador. Majoriteten av våra arbeten utförs på nyare bilar. I en verkstad är effektivitet a och o och där blir ditt arbete som skadetekniker värdefullt då vi tillsammans ska jobba för att nå en så hög grad som möjligt vad gäller effektivitet och kundnöjdhet. Vi välkomnar och uppskattar dina åsikter och förslag.

Din person
Bortsett från att du har vår värdegrund i ryggmärgen så ser vi att du är en person som värdesätter att leverera ett arbete där kvalité står i fokus. Du har en mycket god känsla för att göra det lilla extra för att underlätta i vår produktionsprocess och för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du även vara strukturerad och noggrann samtidigt som du har förmågan att se till helheten och samarbetet i teamet. I våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Kvalifikationer
Vi ser att du är en duktig skadetekniker som har gått fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseriteknik alternativt vara självlärd men med ett antal års yrkeserfarenhet av skadereparationer. B-körkort är ett krav.

Övrig information
Tjänsten är på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att ringa eller maila vår Verkstadschef Niclas Eriksson på 013-25 50 31 alternativt niclas.eriksson@engstromsbil.se.

Känns detta som rätt uppdrag för dig? Sista ansökan är 31 maj men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag!
Engströms logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa. Engströms är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Cupra, Volkswagen transportbilar och Scania. Koncernen omsätter 1,3 miljarder SEK, har cirka 280 anställda och omfattar Engströms Bil AB, Engströms Lastbilar AB, Engströms Fastighet AB samt Engströms Finans AB.