Hoppa till innehåll
Comrod Mission Systems logotyp

C# utvecklare till Comrod Mission Systems!

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om du är en skicklig C# utvecklare med erfarenhet av att arbeta med komplexa system, kan det här vara rätt tillfälle för dig! Nu söker Comrod Mission Systems efter fler C# utvecklare som vill vara med på deras resa. Hos Comrod blir du en del av hela utvecklingskedjan där du har en stor möjlighet att påverka processerna. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Comrod Communication Group är ett internationellt företag med utveckling, produktion, försäljning och marknadsföring till försvarskommunikation och civila marknader. Comrods produkt strävar efter att erbjuda en säker kommunikationsplattform mellan företag och individer. Hos Comrod Mission Systems i Linköping finns ca 10 personer på plats där arbetsmiljön präglas av snabbhet och flexibilitet. Här erbjuds du en inkluderande kultur och möjligheten att växa i din roll. Dessutom finns det flexibilitet att arbeta hemifrån några dagar i veckan, även om närvaro på plats uppskattas.

Arbetsuppgifter
I rollen som C# utvecklare kommer du ha en central roll i utvecklingen av Comrods produkt som säljs både nationellt och internationellt. Du kommer att vara involverad i varierande arbetsuppgifter och bli en del av ett dynamiskt team bestående av 6 personer. Du kommer vara delaktig i hela utvecklingskedjan i allt från att analysera behov, arbeta med kravspecificering utifrån dialog med kund, designa lösningar, implementera dem och säkerställa deras funktionalitet, till att lösa problem under hela produkternas livscykel.

Vi söker dig som:
  • Har några års erfarenhet av utveckling i C#.
  • Har god erfarenhet av att arbeta med komplexa system.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av produktägarskap.

Vi tror också att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du kommer med driv, engagemang och intresse för att driva utvecklingen framåt. För att hantera de dagliga arbetsuppgifterna väl ser vi att du är en självgående person med passion för att skapa tekniska lösningar. Du värnar om samarbeten med både kollegor och kunder och har lätt för att diskutera och kommunicera olika lösningar.

START: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Amanda.sanden@pn.se

#C #utvecklare #Comrod #systemingenjör
Comrod Mission Systems logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!