Hoppa till innehåll

Toyota i Mjölby söker Mjukvaruutvecklare

Vill du jobba med digitaliseringen av autonoma fordon? Välkommen till Toyota som Mjukvaruutvecklare!

Hos Toyota Material Handling jobbar du på en av världens största fabriker med tillverkning av förarlösa lagertruckar. Tillsammans med ditt närmsta team fokuserar du på hårdvarunära nyutveckling av Toyotas produktutbud. Här arbetar du nära slutprodukten med stort inflytande och möjlighet att utvecklas både i rollen och på Toyota!

Vi erbjuder dig
  • Ett internationellt företag med korta beslutsvägar och en vänskaplig kultur där du kan påverka ditt arbete och ta stort ansvar
  • Att jobba med förarlösa logistiklösningar. Ett område som växer snabbt, både hos Toyota och i omvärlden.
  • En koldioxidneutral anläggning som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren
Det här gör du hos oss

Som Mjukvaruutvecklare hos Toyota Material Handling kommer du arbeta med:
  • Nyutveckling av nästa generations autonoma truckar och materialhanteringslösningar
  • Vidareutveckling av våra befintliga truckmodeller
  • Utveckling av kundspecifika lösningar
Vi erbjuder dig en bred roll där du utöver programmering kommer arbeta i vårt testcenter på 2000 m2 där du verifierar kod i riggar och direkt på våra truckar. Utvecklingen sker huvudsakligen i C++ mot våra egna hårdvaruplattformar. Vi använder Matlab/Simulink för algoritmer och beräkningsstöd och gör viss programmering i bland annat Python och högnivåspråk.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att jobba på vår produktionsanläggning i Mjölby, på anläggningen jobbar idag omkring 3000 personer. Du tillhör Toyota Material Handlings R&D-avdelning som består av ca 300 personer. Ditt närmaste team består av 12 utvecklare som arbetar agilt med 3-veckors sprintar. Toyota erbjuder möjlighet till distansarbete på deltid.

Mer om dig

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom mekanik, mekatronik, elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande och du har ett intresse för att jobba med programmering med flera års relevant arbetslivserfarenhet.

Som person är du van att samarbete tillsammans med andra. Du trivs i en roll där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar efter att leverera en slutprodukt med god kvalité.

Välkommen med din ansökan!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Toyota Material Handling logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden är en av världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Fabrikens alla anställda gör sitt yttersta för att deras kunder i Europa får produkter som möter deras specifika behov av yttersta kvalitet.

Den svenska fabrik har optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. Tillverkningen är organiserad i tre divisioner: motordrivna lagertruckar, lyftvagnar och reservdelar. I Toyotas Special Products Center specialanpassas utformning och tillverkning av produkter för att möta kunders individuella behov.

Fler jobb från samma arbetsgivare