Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Inköpsledare till Manta Systems i Linköping

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av inköp och upphandling i en internationell kontext? Gillar du att kunna påverka, driva och utveckla såväl dig själv som organisationen?
Välkommen till Manta Systems!

Vi är ett nystartat växande företag med verksamhet i Linköping och Stockholm. I dagsläget har vi cirka 20 anställda. Manta Systems är ett teknikföretag som utvecklar en plattform för operationer på havsbottnen. I hjärtat av systemet finns intelligenta autonoma undervattensfarkoster. Innovativ teknologiutveckling av autonoma system står i centrum för verksamhetens uppdrag. För mer information besök gärna den första versionen av vår webbOm tjänsten

Som inköpsledare hos Manta Systems kommer du arbeta med hela upphandlings- och inköpsprocessen. Du kommer spela en avgörande roll för att säkerställa företagets innovationsresa. Ansvaret innefattar tillgänglighet och inköp av komponenter för företagets teknologiska utveckling och tillverkning. Du kommer även få möjlighet att bygga upp en växande organisation tillsammans med dina engagerade kollegor.

Du erbjuds

 • En spännande resa där du har möjlighet att vara med att bygga upp processer och en välfungerade organisation.
 • Spännande tekniska utmaningar inom undervattenkonstruktion.
 • Ett företag som är en del av PXGEO, en stark koncern som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter nationellt och internationellt.


Arbetsuppgifter
 • Leda upphandlings- och inköpsprocesser från start till mål
 • Leverantörsnära relationer, förhandling och riskanalys
 • Utvärdera leverantörer för att matcha företagets tillväxtresa
 • Samarbete och kommunikation med övrig organisation
 • Sätta strategier och processer för att växa inköpsorganisationen
 • Leda implementeringen av ett inköps- och lagerhanteringssystem


Kvalifikationer
 • Arbetslivserfarenhet inom inköp eller upphandling
 • Examen i teknik, ekonomi eller liknande utbildningsområde alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet

Tjänsten är placerad i Linköping på vårt kontor på IMA One. Hybridarbete är till viss del möjligt. Resor i tjänsten förekommer, både nationellt och internationellt.

Gillar du att arbeta när mycket är okänt och du får finna vägen mot målet? Trivs du när beslut och förändringar sker i snabb takt? Vi tror att dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som innehållet i ditt CV. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se