Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Transformationsledare & Granskningsspecialist

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som Granskningsspecialist och Transformationsledare är du en skicklig ledare med erfarenhet inom infrastruktur, har teknisk kunskap och förmågan att hantera oväntade situationer med gott omdöme och flexibilitet. Din förmåga att tänka strategiskt och taktiskt samt att arbeta operativt är exceptionellt viktigt i denna roll. Du förväntas vara på plats minst tre dagar i veckan. Dina arbetsuppgifter:

 • Ansvara för att leda och genomföra stora transformationsprojekt inom infrastruktur, med fokus på att ersätta och förnya befintliga system och processer.
 • Genomföra detaljerade granskningar för att identifiera potentiella risker, effektivisera processer och säkerställa compliance med relevanta standarder och policies.
 • Arbeta strategiskt för att definiera mål, utveckla planer och säkerställa framgångsrik implementering av nya lösningar och förbättringar.
 • Arbeta nära tillsammans med verksamheten, kvalitetschefer och IT-tjänstechefer för att säkerställa en smidig övergång och integration av nya tekniska lösningar.
 • Samarbeta med olika verksamheter.
 • Arbeta tillsammans med tvärfunktionella agila team.


Din profil
Du är idag en erfaren IT-ledare med stark drivkraft. Du har förmågan att analysera vad som behöver göras och att belysa vägen framåt. Du uttrycker dig klart och kan kommunicera effektivt med intressenter. Du slutför dina uppgifter framgångsrikt, är analytiskt lagd samt innehar egenskapen att se saker ur olika perspektiv. Krav:
 • Minst fem till tio års relevant erfarenhet, med en bevisad förmåga att leda både service management och transformationsprojekt.
 • Akademisk utbildning inom IT, systemförvaltning eller ingenjörsvetenskap.
 • Erfarenhet från tjänstehantering och relevanta verksamhetsområden.
 • Utmärkta kommunikationsförmågor på både svenska och engelska, i tal och skrift.
Önskvärda färdigheter:
 • Du är kreativ och förstår vikten av transparens och att tänka utanför boxen.
 • Du är en social och utåtriktad person med stort intresse och förståelse för affärsprocesser.
 • Du har ett högt säkerhetsmedvetande.
 • Du har starka analytiska färdigheter.
 • Du har förmåga att prioritera effektivt.
Denna position erbjuder en unik möjlighet att spela en central roll i ledningen av viktiga granskningar och transformationsprojekt inom IT infrastruktur. Om du är redo att använda din erfarenhet och dina färdigheter för att göra en verklig skillnad, ser vi fram emot din ansökan. Uppdraget omfattas delvis av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Adam Ahlberg +46734159373 Adam.Ahlberg@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi söker en mångsidig kandidat som är redo att axla rollen som både Transformationsledare och Granskningsspecialist för ett framstående uppdrag inom IT-infrastruktur hos en av våra kunder i Linköping. I denna roll kommer du att arbeta nära verksamheten och vara ansvarig för att leda, motivera och utveckla relationer både externt och internt! Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.