Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Systemingenjör - Access Management

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Denna roll som systemingenjör innebär en stor möjlighet att arbeta med teknologier som Active Directory, Boundry, Entra ID och Cyberark. Kunden värdesätter flexibilitet och är öppna för att anpassa arbetsuppgifterna utefter dina specifika kunskaper och intressen. Typiska arbetsuppgifter:

  • Utveckla automationer för uppsättning och konfiguration av accesskomponenter som Active Directory och andra relevanta system.
  • Optimering och effektivisering av befintliga accesshanteringsprocesser.
  • Samarbeta nära med IT-säkerhetsteamet för att säkerställa att lösningarna uppfyller aktuella säkerhetskrav och standards.


Din profil
Vi söker dig som har en stark teknisk grund inom Access Management och som är entusiastisk över att arbeta med moderna IT-infrastrukturlösningar. Nödvändiga kvalifikationer:
  • Minst 4 års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
  • Du har solid erfarenhet av att administrera och hantera AD-miljöer.
  • Du är bekant med automationstekniker och har kunskap i Powershell, Ansible, Terraform eller Python.
  • Du har god förståelse för nätverk och systemadministration samt en allmän kännedom om modern gitops IT.
  • Utmärkta kommunikationsförmågor på både svenska och engelska, i tal och skrift.
Meriterande kunskaper:
  • Erfarenhet av att arbeta med Cyberark, Entra ID, FastAPI, Hashicorp Vault, Kubernetes, Keycloak, Helm, och CI/CD-processer som Gitlab.
  • Kunskaper i Hashicorp Boundry, Openstack och Saltstack är även de fördelaktiga.


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Adam Ahlberg +46734159373 Adam.Ahlberg@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en kund i Linköping söker vi en Systemingenjör med specialisering inom Access Management, som kommer att ha en central roll i att bygga och konfigurera automationslösningar för accessrelaterade komponenter. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.