Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Junior Linuxtekniker inom IT-verktygsförvaltning och utveckling

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för att hantera affärsmässiga krav från interna kunder och anpassa verksamhetsprocesser därefter. Detta innefattar en rad uppgifter såsom förvaltning, felsökning, rättning och uppdatering av system. Med din kunskap kommer du även att få möjligheten att bidra i IT-projekt som syftar till att implementera nya tekniska lösningar, samt att vara en del av ett förvaltningsteam med fokus på system- och informationssäkerhet. Arbetsuppgifterna inkluderar:

  • Förvaltning och utveckling av IT-verktyg med fokus på Linux-baserade system
  • Hantering av affärsmässiga krav och anpassning av verksamhetsprocesser
  • Aktiv deltagelse i IT-projekt för implementering av nya tekniska lösningar
  • Medverkan i förvaltningsteam för att säkerställa system- och informationssäkerhet


Din profil
Denna roll kräver en kandidat som inte bara är tekniskt kompetent inom Linux, utan också har förmågan att effektivt kommunicera och samarbeta med interna kunder för att möta deras affärsmässiga behov. Idealiskt är du en flexibel och initiativrik person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är beredd att ta sig an utmaningar kopplade till förvaltning och utveckling av system. Profil och kvalifikationer som efterfrågas:
  • Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med Linux-system
  • Du är en driven individ som trivs med att arbeta i team och har förmågan att ta egna initiativ
  • Förmåga att tala och skriva obehindrat på svenska och engelska
  • Stark i att identifiera, analysera och lösa tekniska problem
Meriterande:
  • Erfarenhet av Atlassian, Git, Kubernetes, Docker, Jenkins och Python
  • Kunskap i verktyg för automatisering och CI/CD-processer
Uppdraget omfattas av försvarssekretess. Säkerhetsprövningssamtal och bakgrundskontroll kommer att genomföras. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Adam Ahlberg +46734159373 Adam.Ahlberg@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi en engagerad och tekniskt kunnig linuxspecialist för rollen som förvaltare och utvecklare av IT-verktyg. Denna roll är en spännande möjlighet för dig som är passionerad om Linux och IT-säkerhet, och som vill ta nästa steg i din karriär genom att arbeta med utmanande projekt inom en högteknologisk och säkerhetskritisk miljö. Som konsult hos Centric får du inte bara en trygg anställning utan även möjligheten att skapa värdefulla erfarenheter genom uppdrag hos våra kunder. Din dedikerade konsultchef stöttar dig i din professionella utveckling, där du konstant kan växa med nya färdigheter och kunskaper. Det är en utmärkt chans att bygga på din karriär inom IT.