Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

DevOps-utvecklare till försvarssektorn

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I detta uppdrag kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra utvecklingsteam och produktprojekt för att utveckla och förvalta en intern mjukvaruutvecklingsplattform. Ditt arbete kommer att involvera både nyutveckling och förvaltning av befintlig kod. Vikten av dokumentation och förmågan att driva utredningar samt skapa nya kontaktytor är central i rollen. Distansarbete är möjligt. Resor till Linköping förekommer regelbundet.

Din profil
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är socialt kompetent och kan hantera arbete under varierande grad av belastning. Du är självgående och initiativrik med en stark vilja att ständigt förbättra arbetsmetoder, processer och rutiner. Dokumentation spelar en viktig roll i kundens arbete. Kompetens skallkrav:

 • Gedigen erfarenhet av programutveckling, både front end och back end, samt DevOps-principer
 • Stark bakgrund inom Linux och Open Source-teknologier
 • Erfarenhet av Kubernetes och containerutveckling, inklusive verktyg som Helm och Docker
 • Utmärkta kommunikationsförmågor och en samarbetsorienterad inställning
 • Mycket goda egenskaper i svenska och engelska - i båda tal och skrift
Önskvärda kompetenser:
 • Bekant med Agile Software Development-metoder
 • Kunskap i programmeringsspråk såsom Golang
 • Erfarenhet av frontend-ramverk som Angular, React eller Vue.js
 • Färdigheter i Jenkins eller motsvarande CI/CD-verktyg
 • God förståelse för Git
 • Erfarenhet av infrastrukturhantering (nätverk, lagring, virtualisering)
 • Kunskap om databashantering


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Adam Ahlberg +46734159373 Adam.Ahlberg@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en DevOps-utvecklare som är redo för nya utmaningar? Vill du vara en del av ett projektteam som utvecklar en framtidssäker mjukvaruutvecklingsplattform med fokus på "zero trust" och "everything as code"? Vår kund inom försvarssektorn söker nu skickliga DevOps-utvecklare för att bidra till detta spännande projekt i Linköping. Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.