Hoppa till innehåll
Svenska Foder AB logotyp

Säsongsarbete Laboratoriebiträde på Spannmålslab

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Inför årets spannmålssäsong söker vi extrapersonal till Optilab (en del av Svenska Foder-koncernen) i Lidköping. Arbetet omfattar betalningsgrundande analyser av spannmål, trindsäd och oljeväxter. Arbetsuppgifterna innebär att du står och går större delen av arbetsdagen.

Vi behöver förstärka personalstyrkan med ca 14 personer under skördesäsongen. Bli en i vårt gäng under några intensiva veckor! Du behöver ingen tidigare erfarenhet av laboratoriearbete.

Gäller ca v. 32 – 38. Lön enligt avtal. Arbetet sker i tvåskift, och även lördag eller söndag, varje vecka.
Svenska Foder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi? Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi har dessutom vårt egna koncept Djur&Natur som består av en egenägd butikskedja och franchisetagares butiker som alla har sortimentet foder, trädgård, djurtillbehör och produkter till lantbruket. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Svenska Foder ägs av DLG-koncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag. DLG-koncernen finns i ett 20-tal länder runt om i världen. Kärnvärdena i koncernen är: Pålitlig, ambitiös och värdeskapande.