Hoppa till innehåll
Arla Foods logotyp

Mekaniker - Gotene

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Till vårt mejeri i Götene söker vi nu mekaniker till underhåll. I denna befattning kommer du att arbeta med planerat och avhjälpande underhåll samt problemlösning och förbättringsarbete.

Arla Götene står inför en ljust framtid med växande produktionsvolymer och underhållsavdelningen behöver utökas.

Vad innebär befattningen?

Mekaniker har som uppgift att utföra planerat underhåll, avhjälpande underhåll och delta i förbättrande underhåll för att finna och genomföra bra lösningar som gör att vi får en driftsäkrare anläggning. Mekaniker ska också aktivt delta i projekt.

Underhåll på Arla i Götene består idag av två serviceavdelningar som servar varsitt produktionsavsnitt. Du utgår från ett utav dem, men kan vid behov supportera hela siten och rapportera till teamledare för underhåll.

Arbetstiden är just nu i huvudsak förlagd till dagtid men eftermiddagsveckor och schemalagd beredskapstjänstgöring på natt och helg ingår i schemat. Skiftgång kan komma att justeras efter varierande produktionsbeläggning. Eftersom schemalagd beredskapstjänstgöring ingår bör du bo inom ca 45min restid till Götene.

Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av service och underhåll eller utbildning inom drift- och underhållsteknik. Erfarenhet av underhåll inom livsmedelsindustrin är meriterande. Arbetsuppgifterna i huvudsak är att arbeta med avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhåll samt utföra felsökningar och reparationer.
Vi arbetar med LEAN och har stort fokus på att förbättra produktionsanläggningen och vårt sätt att arbeta. Här blir du som
tekniker en viktig resurs. Du får även möjligheten att delta i projekt- och installationsarbeten. Som mekaniker har du även ansvar för att upprätta och uppdatera dokumentation i samband med olika åtgärder.

Du har goda kunskaper i svenska, grundläggande kunskaper i engelska samt vana att arbeta i underhållssystem.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam med förmåga att planera, och i samverkan med andra våga tänka nytt. Du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt och trivs både med att samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt. Du drivs av att ha kunderna (produktion och andra kringorganisationer) i fokus och viljan att hela tiden fortsätta utvecklas, finna nya lösningar, ha initiativförmåga och vara flexibel.

Att arbeta inom underhållsavdelningen kräver att du är serviceinriktad och kan kommunicera och förklara samt dela med dig av dina kunskaper till arbetskamraterna samt att handleda och utbilda produktionspersonalen så de själva kan hantera utrustningen på bästa sätt.. Du kommer ibland även att ställas inför nya problem där din attityd, självständiga hållning, initiativförmåga och kreativitet är viktiga faktorer för att lyckas.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2024-04-30. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Då rekryteringsprocessen för denna tjänst hanteras internt i Arla så undanber vi oss kontakt av externa rekryteringsbolag.

Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta: Peter Falk, Teamledare Underhåll tel. 070-625 39 31 Facklig kontaktperson LIVS: Johan Fornegård tel. 070-544 52 94

We have a purpose for Good
At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it
Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?

BEWARE! RECRUITMENT FRAUD
It has come to our attention that there are a number of fraudulent emails and fake recruitment campaigns on the internet from people purporting to work for Arla Foods. Learn more via this link.

#LI-DNI
Ref.: 93092

#pob

Arla Foods logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren