Hoppa till innehåll
Svenska Foder AB logotyp

Säsongsarbete Laboratoriebiträde på Grovfoderlab

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Under perioden 2024-06-10 till ca 2024-09-27 söker Optilab en medarbetare till grovfoderavdelningen. Arbetet innefattar kundkontakter via telefon, prov och analysregistrering, provberedning, torrsubstans, NIR-analyser som ex protein, energi, socker, fiber, aska mm.

Beroende på arbetsbelastning kan även arbete på de övriga avdelningarna förekomma.

Den vi söker bör ha erfarenhet från hästskötsel och/eller grundläggande lant-bruk eller laboratorieutbildning. Även erfarenhet från annat laboratoriearbete är meriterande. Personen skall ha möjlighet att jobba hela perioden.
Svenska Foder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi? Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi har dessutom vårt egna koncept Djur&Natur som består av en egenägd butikskedja och franchisetagares butiker som alla har sortimentet foder, trädgård, djurtillbehör och produkter till lantbruket. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Svenska Foder ägs av DLG-koncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag. DLG-koncernen finns i ett 20-tal länder runt om i världen. Kärnvärdena i koncernen är: Pålitlig, ambitiös och värdeskapande.