Hoppa till innehåll
Proline Väst AB logotyp

Proline Väst AB söker Reliningstekniker i Lidköping

Är du händig, serviceinriktad, tycker om att arbeta i team och gillar nya utmaningar? Ta chansen och ansök till Proline Väst AB.

Information om uppdraget:

Relining är en enkel och miljövänlig metod för att renovera gamla avloppsrör. Proline vill nu stärka upp sitt team med ytterligare reliningtekniker. Arbetet är heltid och sker i Lidköping med omnejd. Vid start får man en gedigen introduktion, därefter jobbar man alltid tillsammans med minst en kollega.

Detta söker vi:
Vi ser gärna att du kan uppvisa ledaregenskaper och har en utpräglad serviceinställning. Självständighet, ansvarskänsla och ärlighet är absoluta krav från vår sida. Reliningserfarenhet och/eller erfarenhet från bygg, hantverk, montering eller VVS kommer meriteras men är inget krav, du kan lika gärna komma från närliggande bransch.

Vi erbjuder internt erforderlig utbildning med upplärning på vår specialutrustning samt intressanta arbetsuppgifter och möjligheter inom vårt teknikområde. Du arbetar i nära kontakt med våra kunder och tillsammans med dina kollegor utför ni samtliga av de omväxlande och tekniska arbetsmoment som ingår i relining.

Förmåga att planera, driva och arbeta systematiskt är viktiga egenskaper, likaså goda datorkunskaper och svenska i tal och skrift. Då resor i jobbet sker kontinuerligt är körkort klass-B en förutsättning.

Ansökan:
Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag!

Kontaktperson:
Jonas Ehlebrink
0510-40 29 71

Svar på annonsen skickas till: jonas.ehlenrink@proline-group.se
Proline Väst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter. Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Vi är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande. Proline Väst AB har kontor i Göteborg, Halmstad, Lidköping, Jönköping