Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker maskinoperatörer till Semper!

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Det välkända varumärket Semper borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper AB ledande aktör i Norden inom barnmat, modersmjölksersättning och hälsosamma snacks. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningen finns i Götene. Semper AB har ca 300 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero Group. Läs mer på www.semper.se

Tjänstebeskrivning
Vi på NearYou söker just maskinoperatörer till Semper i Götene!

I Götene produceras välling, gröt och modersmjölksersättning. Som maskinoperatör kan dina arbetsuppgifter variera mellan truckkörning, maskinövervakning, plock & pack, vägning av ingredienser och annan produkthantering. Du kommer vara en viktig del, tillsammans med dina kollegor, i produktionsledet.

Du kommer att vara konsult hos oss på NearYou med uppdrag på Semper.
Arbetstiderna varierar beroende på område men skiftgång förekommer på samtliga avdelningar.
Start för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.


Kvalifikationer
För att trivas i rollen tror vi att du är en engagerad och ansvarsfull lagspelare som tror på att laget presterar bättre än jaget. Vidare tycker du om att arbeta med frihet under ansvar samt i en miljö där din drivkraft och initiativtagande för att säkerställa leveransen av varor värderas högt.

För att ha rätt förutsättningar i din roll ser vi att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift samt är 18 år fyllda. Krav för tjänsten är truckkort med behörighet A1-4, B1-6 samt körkort och tillgång till bil. Har du erfarenhet av arbete inom industri sedan tidigare är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av livsmedelsindustri är detta mycket meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaperLåter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel. 072 - 402 46 60. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Att arbeta som konsult på NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att arbeta som konsult på NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.