Hoppa till innehåll

Begravningstransportör / Begravningskoordinator

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som Begravningstransportör / Begravningskoordinator.

Är du en person som har lätt för att skapa förtroende och vara kommunikativ?

Stimuleras du av att hjälpa människor i ett speciellt skede i livet? Då kan du vara vår nya Begravningstransportör / Begravningskoordinator.

Lerums Begravningsbyrå är auktoriserade och medlem av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och består i dag av 3 medarbetare och behöver nu utöka vårt team med 1 person.

Företaget har en anrik historia som grundades 1941 och präglas av en ständigt pågående utveckling och är i dag en helhetsbyrå.

Ansvarsområden

I rollen ingår:

  • Kistläggning och transporter av avlidna, TUNGA LYFT
  • Kontakter med anhöriga och gäster, kunder kring t ex minnesgåvor och allmänna frågor.
  • Under din arbetsdag kommer du bland annat svara i telefon, ta emot och skriva meddelanden / mail, samtidigt som du pratar med kunder, vidarekoppla samtal samt ställer och svara på frågor från våra kunder.


Kvalifikationer

Ett leende som hörs genom telefonen. Mod nog att fråga när du ej förstår. En positiv personlighet med mycket energi. Vi tror att du är en lyhörd, lugn, positiv och utåtriktad person, som trivs med att arbeta med service. Du bör vara ordningsam, stresstålig samt ha en förmåga att vara vänlig, även i de mest pressade situationer. Du drivs av att leverera på hög nivå, och bemöta de inringande på ett effektivt, professionellt, serviceinriktat och lösningsorienterat sätt. Du har en bra förmåga att hålla många bollar i luften, och klara av att hålla fokus även under perioder med hög arbetsbelastning.


Du har goda IT-kunskaper och kommunicerar flytande på svenska i både tal och skrift. Har du branscherfarenhet ser vi det som meriterande.


Egen bil krävs.

Truckkort önskvärt.

Endast ansökan via nedan mail beaktas, EJ via telefon.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se