Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Regionansvarig Väst till Modexa

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Som Regionansvarig Väst på Modexa kommer du att leda och utveckla vår dynamiska verksamhet inom köks- och förvaringsförnyelse. Vi söker en engagerad ledare med starka projektledningsfärdigheter och ett öga för innovation och hållbarhet. Vill du ta nästa steg i din karriär och göra en verklig skillnad? Läs vidare och ansök idag!

Din framtida arbetsgivare
Modexa är partner i hållbar renovering. Vår vision är att skapa ett bättre boende för alla människor som har sitt hem i lägenhet. Vi hjälper Sveriges bostadsbolag att ta kontroll över sitt inre underhåll - oavsett om det är förvaltning eller projekt. Vi är specialister på att renovera med kvarboende. Effektivitet, varsamhet och god kommunikation gör att vi även genomför komplexa renoveringsprojekt som kök eller bad och stam med nöjda hyresgäster. Mätbar hållbarhet och möjlighet till långsiktighet i förvaltningen är positiva effekter. Många av Sveriges bostadsbolag anlitar i dag Modexa.

Modexa är ett privatägt bolag med en rikstäckande organisation som ansvar för hela kedjan - från behovsanalys, via genomförande till service.


Vad erbjuder rollen?
Som Regionansvarig Väst på Modexa kommer du att ha en central roll i att leda och utveckla vår operativa entreprenadverksamhet i region Väst. Du ansvarar för att säkerställa lönsamhet, hög kvalitet och leveransprecision samt att optimera arbetsprocesserna. I takt med att Modexa växer och expanderar blir ditt strategiska arbete avgörande för att driva och vidareutveckla vår verksamhet.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter inkluderar bland annat att:
* Operativt styra och följa upp underentreprenörer för att säkerställa lönsamhet och kvalitet
* Rekrytera och teckna avtal med underentreprenörer samt hantera ekonomiska överenskommelser
* Säkerställa och följa upp kvaliteten på arbetet genom besiktningar och uppföljningar
* Samordna verksamheten inom regionen i samarbete med Regionansvarig Säljare
* Ge tekniskt stöd och utbildning till underentreprenörer och anställda
* Fatta beslut i linje med Modexas värderingar för att stödja våra anställda, kunder, hyresgäster och montörer

Du rapporterar till Entreprenadchefen och arbetar i Västsverige, där du förväntas kunna resa över dagen cirka 50% av tiden. Placeringsort är Borås.


Vem är du?
Du är en trygg ledare med gedigen erfarenhet inom byggindustrin, särskilt inom projektledning och strategisk utveckling. Du har praktisk erfarenhet av att hantera och lösa montagelösningar samt mycket god kunskap om byggstandarder och kvalitetskontroll, gärna inom köksmontage. Du har erfarenhet av styrfilosofier såsom Kaizen och är van att implementera kontinuerliga förbättringar i en organisation. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och driven med en stark social kompetens. Du har en utmärkt förmåga att kommunicera och samarbeta med olika typer av intressenter. I denna dynamiska och framåtsträvande miljö är det viktigt att du inte är rädd för att ta egna initiativ och driva långsiktiga förbättringar.


Är detta din perfekta match?
Hos Modexa får du möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa. Vi värdesätter hållbarhet, innovation och starka relationer och vi söker dig som inte är rädd för att ta itu med utmaningar och driva långsiktiga förbättringar. Här får du arbeta i en dynamisk miljö med stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 11 augusti. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson: kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth: jens@effektiv.se

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.