Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Industriarbetare med tekniskt intresse

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


Tjänstebeskrivning
Vår kund i Lidköping behöver utöka personalstyrkan under ett projekt efter sommaren. Har du erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustri eller har du ett stort tekniskt intresse? Vill du dessutom vara med i startgroparna på något nytt och spännande? Då kan du vara rätt person för oss! Välkommen med din ansökan!

Vår kund i Lidköping utvecklar en helt ny formsprutningsmaskin. Som industriarbetare kommer du att övervaka, provköra och starta om maskinen samt logga eventuella förbättringspunkter eller händelser.

Arbetstiden är förlagd på 3-skift.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av tillverkningsprocesser såsom termoformning och/eller formsprutning

Denna tjänst passar dig som är trygg i dig själv och ett stort inre driv. Att ha mycket eget ansvar och att jobba självständigt är något du trivs med. Du är noggrann i ditt arbete och givetvis har du ett stort tekniskt intresse.


Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 - 402 46 60. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren