Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker en kvalitetsmedveten & noggrann montörer till trevlig kund i Båstads trakten!

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en kvalitetsmedveten & noggrann montörer till trevlig kund i Båstads trakten!

Har du erfarenhet inom industrin och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker montörer för uppdrag hos en av våra kunder i Båstads trakten.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss kommer du arbeta som en del i produktionslinje. Du kommer ha ett varierande arbete och rotera mellan olika stationer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att säkerställa kvalitén bland produkter, montera samt packning. Arbetet innebär även att hantera avvikelser som uppstår med exempelvis maskinerna samt viss truckkörning. Vi söker dig som är tekniskt lagd och tycker om att arbeta i team och är noggrann i ditt arbetssätt.

Formell kompetens
  • Truckkort A+B
  • Kvalitet / Säkerhetsmedveten
  • God datavana och tidigare erfarenhet av att jobba inom produktion
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal o skrift
  • Har körkort och tillgång till egen bil
Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Säkerheten är mycket viktig och det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är noggrann. Du är duktig på att kommunicera samt har god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet i denna tjänst.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med möjlighet till övergång till kund / Heltid - Dagtid / Båstad med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta konsultchef Shkodran Zejneli via e-post: shkodran.zejneli@lernia.se eller telefonnummer: 0722541350. om du har några frågor eller funderingar.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.